Koop een klamboe

      Reacties uitgeschakeld voor Koop een klamboe

Het is uiteraard altijd overheerlijk om weer op je jaarlijkse vakantie te gaan. Iedereen doet dit op zijn eigen manier, lekker met de caravan of camper op de camping of toch in een hotel. Wanneer je met je caravan of camper gaat zit je vaak ‘s avonds nog lekker in de buitenlucht te genieten van de zwoele warme zomeravond. Je zit dan heerlijk te genieten van je boek tot het op een gegeven moment te donker wordt en er een lichtje aan moet. En zodra die aangaat komen uiteraard de insecten vol op je af klaar om jou gek te maken met hun eindeloze gezoem. Je gaat er natuurlijk niet dood van maar toch is het erg vervelend.

 

Om deze insecten te weren raden wij een klamboe kopen ook zeker aan. Dat is ook aan te raden wanneer je last hebt van vervelende insecten in Nederland. Ook kun je proberen om zoveel mogelijk de ramen en deuren dicht te houden en het licht zo beperkt mogelijk te houden. Een hordeur wil je ook helpen bij het tegenhouden van insecten. De klamboe is het beste rondom je bed te gebruiken.

 

Met een klamboe om je bed voorkom je dat insecten ‘s nachts bij jou kunnen komen. Het is een soort net die over je bed heen gehangen is waar vervelende beesten niet doorheen kunnen komen. Klamboes hebben een opening aan de zijkant zodat jij er wel in en uit kunt uiteraard. De klamboe is ook gewoon ademend zodat jij wel frisse lucht krijgt terwijl je ligt te slapen. Dat is de reden dat er kleine gaatjes in zitten. Naast de normale klamboe heb je ook nog de geïmpregneerde klamboe. Eigenlijk is deze klamboe zo goed als hetzelfde als de normale klamboe. Echter zit er over deze klamboe een insecten werende laag. Wanneer een insect daarom op de klamboe gaat zitten zal deze het niet overleven. Voor mensen is het onschuldig maar het weert de beestjes heel goed. In tropische landen wordt er bijna altijd onder een klamboe geslapen, hier heb je natuurlijk veel meer en gevaarlijkere insecten.

 

Voor meer info bezoek deze link : https://shopvoorgezondheid.nl/