Hoe kies je de juiste trampoline?

      Reacties uitgeschakeld voor Hoe kies je de juiste trampoline?

Tijdens het aanschaffen van een trampoline zijn er meer aspecten waar je op moet letten als dat je in de eerste instantie waarschijnlijk dacht. Je moet kijken naar de vorm van de trampoline, het formaat en de kleur waarin je de trampoline wilt. In dit artikel ga ik jullie vertellen hoe je de beste keuze kan maken aan de hand van de net genoemde onderdelen. 

De kleur
Het is misschien de minst belangrijke van de drie, maar je moet er toch even bij stil staan. Sommige kleuren vervagen namelijk in de zon en als je waarde hecht aan het lange termijn uiterlijk moet je hier rekening mee houden. Hiernaast is het wel slim dat de kleur in je tuin past. Als jij een groene en zwarte tuin hebt kan een roze trampoline nogal vloegen.

Het formaat
Wat voor trampoline wil je en hoe groot moet die zijn? Je wilt natuurlijk een redelijk grote trampoline die je de ruimte geeft om een trampoline te maken. Het is alleen wel het probleem dat je tuin het toe moet laten. Als je een niet al te grote tuin hebt zal je toch een compromis moeten sluiten en kijken wat de maximale grote is die jij kan. Als je wilt weten hoe je efficiënt gebruik kan maken van je tuin moet je verder lezen.

De vorm
Er zijn eigenlijk twee soorten trampolines: een rechthoekige trampoline en een magic circle trampolines. Welke je wilt is weer afhankelijk van je soort tuin. Als je een kleine vierkante tuin hebt is het slim om een vierkante trampoline te gebruiken. Als je een grote tuin hebt maakt het niet zo heel veel uit waar je voor kiest. Als je in de gelegenheid bent om de trampoline in te graven zou ik dit doen in verband met de veiligheid. Ben je niet in de gelegenheid dat kan je altijd gebuik maken van een veiligheidsnet voor de trampoline.

Voor meer info bezoek deze link : https://www.trampolines.nl