Solo Start
Image default
Hobby en vrije tijd

Een heerlijk dag op het water dankzij jachtverhuur

Bent u een echte waterrat en droomt u ervan om eens een mooie jacht te besturen? Een bedrijf als Delos Yachtcharter maakt uw dromen graag werkelijkheid door de meest luxe jachten te verhuren. U kiest uit diverse motorjachten die u vanuit IJsselstein, vlak bij Utrecht, ophaalt. Vervolgens gaat u een heerlijk weekend, een midweek of een volledige week het water op. Dat is pas echt genieten! Vanuit de thuishaven van Delos Yachtcharter in IJsselstein kunt u diverse prachtige routes ontdekken. Geniet van het mooie landschap en van meer eens aan in een van de gezellige pittoreske plaatsen aan de IJssel. U zult gegarandeerd een fijne tijd op het water hebben.

U hoeft zelf niets te regelen

Wanneer u gebruikmaakt van de jachtverhuur van dit bedrijf, hoeft u zelf niets te regelen. De jachten zijn compleet uitgerust en zijn van alle gemakken voorzien. Zo zit er een sterke motor in elke jacht en vindt u er een volledige keukeninventaris. Het enige wat u zelf nog mee moet brengen, is beddengoed en linnen. Bij deze jachtverhuur in IJsselstein kiest u, zoals eerder gezegd, uit diverse jachten. Waar de een perfect is voor een klein gezin van zo’n vier personen, zijn er ook grotere jachten waar tot wel acht personen in passen. Elke motorjacht is voorzien van een slaap- en zitgedeelte, een keuken en een badkamer. U heeft dus alles wat u nodig heeft op één plek.

Reserveer een van de prachtige motorjachten

Klinkt het huren van een motorjacht u goed in de oren? Wacht dan niet langer en reserveer snel een van de prachtige jachten van Delos Yachtcharter. Dankzij de jachtverhuur van dit bedrijf beleeft u gegarandeerd een fantastische vaarvakantie. Reserveer op tijd, zodat u ervan verzekerd bent dat er nog een jacht beschikbaar is op de datum dat u graag vakantie neemt.