Solo Start
Image default
Banen en opleidingen

Journalist Regio Kempen – Mechelen

Gazet van Antwerpen is de krant voor iedereen in het uitgestrekte gebied rond Antwerpen. Elke dag lezen gemiddeld 409.900 inwoners van de Provincie Antwerpen Gazet van Antwerpen. Bijna een op de twee krantenlezers. In deze provincie kan geen enkele krant zoveel mensen bereiken. Gazet van Antwerpen is ook het hoofd van Waasland.

Het nieuws zoals u het graag leest

Met Gazet van Antwerpen kunnen we het nieuws lezen zoals u dat wilt. We brengen feiten. Betrouwbaar, objectief en evenwichtig. Grondig, precies en genuanceerd. Leg je niet op. Het schrijven is vloeiend, maar verreikend. Vanuit een breed perspectief, vanuit een ander perspectief. Realistisch, maar ook optimistisch.

Heel dicht bij u

Een team van 100 verslaggevers, 25 fotografen en 300 medewerkers staat elke dag voor u klaar. Gazet van Antwerpen heeft zes edities om het meest complete regionale nieuws te garanderen. Onze gebiedspagina volgt je buren elke dag. Heb een breed scala aan interesses. Het is niet alleen moeilijk nieuws, maar het kan ook vlot verslag uitbrengen over het leven bij jou in de buurt. Focus op culturele vaardigheden, winkelen en lokale sporten. We doen iets speciaals voor uw levensmijlpalen. Zo verzamelt onze “Baby Special” elk jaar alle babyfoto’s van het voorgaande jaar. Onze eerste klas appendix bundelt bijna alle 6-jarigen op de foto’s van de eerste klas grote klas. We maken kranten voor grootouders. en nog veel meer. U kunt samen zelf schrijven. Via het gedeelte “Uw goede nieuws” kunt u interessante activiteiten bij uzelf, familie of vrienden melden.

Onze passie voor de regio en de lokale bevolking maakt ons niet alleen uniek voor onze lezers. Ook voor landelijke en lokale adverteerders zijn we een onmisbare schakel.

Functieomschrijving

… Reporter voor Gazet van Antwerpen. En wij denken dat jij de ideale kandidaat bent.

Profiel

Is een getalenteerde online verslaggever. Je start bij de digitale redactie, waar je medeverantwoordelijk bent voor de inhoud van gva.be. Meer specifiek leverden u en uw collega’s digitale content voor regionale redacties in Kempen, Mechelen en omstreken.

Aanbod

Je kent Gazet van Antwerpen en hebt een grote interesse in websites, digitale producten en papieren kranten. Het bijhouden van nieuws werkt niet voor u. Je hebt alles gelezen, gezien of gehoord.

Wat de job inhoudt?

Je volgt het nieuws elke dag via verschillende kanalen en je kunt de meest interessante onderwerpen eruit filteren. U schrijft online artikelen en zoekt indien nodig passende afbeeldingen of videomateriaal. U controleert altijd uw bronnen en raadpleegt andere redacties. Uw taalgebruik is stabiel en u kunt de artikelen van uw collega’s verbeteren of aanvullen. U bepaalt zelf waar en hoe u het artikel plaatst. U gebruikt de applicatie, website homepage, social media en nieuwsbrieven.

https://www.vindazo.be/vacatures/journalist.html