Solo Start
Image default
Banen en opleidingen

Tijd voor een nieuwe uitdaging?

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het soms lastig zijn om een functie te vinden die bij je past. Wat vind je precies leuk? Waar liggen je interesses? Waar ben je goed in? Je kunt zelf op zoek gaan naar een baan, maar je kunt ook heel laagdrempelig hulp krijgen van een uitzendbureau Nijmegen. Zij zullen je ondersteunen in de zoektocht naar een nieuwe baan in of rond Nijmegen. Er zijn allerlei soorten functies beschikbaar, zoals schoonmaak, transport, bakkerij of logistiek. Het uitzendbureau zal je vanaf het begin één vast contactpersoon toegewezen krijgen. Op deze manier kun je altijd terecht bij dezelfde persoon en zal hij of zij je volledig kunnen ondersteunen. 

Persoonlijke benadering

Wanneer je bij het uitzendbureau komt, zal er dus eerst een gesprek plaatsvinden waarin je aan kunt geven waar je interesses of ervaringen liggen, waar je goed in bent en wat eventuele andere eisen en wensen zijn. Op basis hiervan zal de contactpersoon voor jou op zoek gaan naar vacatures die aansluiten bij jouw eisen en wensen. Zit er op dat moment geen vacature tussen die je aanspreekt? Geen zorgen! Je kunt je inschrijven bij het uitzendbureau, waarna je mails zal ontvangen als er nieuwe vacatures beschikbaar zijn. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte en kun je als één van de eersten reageren.