Solo Start
Image default
Telefonie

Hoe blijft je smartphone mooi?

Smartphones zijn dure aankopen. De meeste mensen denken dan ook goed na over de aanschaf van een mobiele telefoon en zijn in dat opzicht kritisch. En dat is volkomen terecht, want waarom zou je een mobiele telefoon kopen die achteraf tegen blijkt te vallen? De grote aandacht en energie die in de keuze voor een goede mobiele telefoon worden gestopt, steken helaas schril af bij de aandacht die er is voor Casimoda telefoonhoesjes. En dat is onterecht. Want het belang van een goede iPhone case of een passend Samsung A33 telefoonhoesje is minstens zo belangrijk als de aankoop van een moderne en geavanceerde smartphone! In dit blog leggen we je uit hoe je je smartphone mooi, schoon en schadevrij kunt houden, door slim gebruik te maken van een passend hoesje voor jouw toestel!

Een model- en merkspecifiek telefoonhoesje houdt je toestel mooi en fris

Je toestel mooi, krasvrij en schoon houden begint met de aankoop van een telefoonhoesje dat bij jouw telefoonmerk en telefoontype past. Door het juiste hoesje te kien, kun je een hoop ellende voorkomen. Een hoesje dat past bij je toestel zorgt ervoor dat je smartphone niet kan beschadigen als deze uit je handen valt. En dat voorkomen van onnodige schade levert je uiteindelijk veel op, want je toestel gaat een stuk langer mee! Het hoesje zorgt er verder ook voor dat er geen viezigheid in open plekken kan komen, zoals de plug-ins voor je koptelefoon.

Leg je toestel niet op gevaarlijke plekken neer

Een andere goede tip om je smartphone mooi en nieuw te houden, is door deze niet ondoordacht op gevaarlijke plekken te leggen. Onder gevaarlijke plekken verstaan we plekken waar je toestel snel op de grond kan vallen of kan beschadigen. Denk aan de rand van de tafel of een kastrand. Ook nabij een kraan of een kookplaat loop je risico op schade aan je telefoon. Dus leg je telefoon niet op zulke plekken neer.

https://www.casimoda.nl/samsung/samsung-galaxy-a33-hoesjes/