Solo Start
Image default
Telefonie

Incassobureau

 

Nog niet lang geleden was ik in contact gekomen met een incassobureau incasso advocaten. Ik ben verantwoordelijk voor het verzamelen van het factuur bedragen binnen het bedrijf waar ik werk. We zijn een snel groeiend bedrijf en de ondernemer heeft geen tijd om dat zelf te doen, daarom ben ik daarvoor verantwoordelijk. Normaal gesproken heb ik bijna nooit problemen daarmee gehad. Klanten betalen netjes op tijd omdat wij ook alles altijd netjes leveren in de gestelde tijd. Maar helaas gebeurde dat laatst niet bij twee van onze redelijk nieuwe klanten. Daarom had ik een incasso adviseur nodig en ben ik die gaan zoeken op internet.

Incassobureau inschakelen

Na een overleg met mijn baas hebben wij besloten incassobureau inschakelen. Zo heb ik de opdracht gekregen om zo’n bedrijf te vinden op internet. Het is niet moeilijk om een incassoadviseur te vinden, aangezien er veel bedrijven in Google zijn. Het is wel belangrijk om een goede bedrijf te vinden. Zo kwam ik Van Loon incasso advocaten tegen. Ik heb genoeg informatie gevonden op hun site en besloten om contact op te nemen. Ik heb vervolgens het contact formulier ingevuld en kreeg de zelfde dag nog een reactie. De medewerker was heel vriendelijk en oprecht geïnteresseerd in mijn verhaal. Wij hebben een afspraak aangemaakt, zodat wij kunnen kijken wat het beste oplossing is om het factuur bedragen te kunnen verzamelen bij de debiteuren.

Van Loon Incasso advocaten

Van Loon Incasso advocaten is zeker een aanrader. Bij het gesprek met de medewerker die aan de slag ging met ons debiteuren heb ik een goed beeld gekregen van wat een incassoadviseur eigenlijk doet en wat zij voor ons kunnen betekenen. Het werd mij ook verteld dat als zij het factuur bedragen niet binnen krijgen ik niet hoef te betalen. Het bedrijf heeft een hoge slagingspercentage en ervaren medewerkers! bekijk onze website

 

Voor meer info bezoek deze link :