Solo Start
Image default
Dienstverlening

50 jaar getrouwd

Recent heb ik voor mijn opa en oma, die 50 jaar getrouwd zijn, een tijdschrift gemaakt. In dit blogje leg ik graag uit hoe ik daar op ben gekomen, waar ik het tijdschrift heb gemaakt en hoe mijn opa en oma het vonden.

Tijdschrift 50 jaar getrouwd

Zoals ik al zei zijn mijn opa en oma 50 jaar getrouwd. En namens de kleinkinderen willen wij een origineel cadeau geven. Geen standaard dingen. En ik heb de opdracht gekregen, wat ik ook graag wil doen, om hier een leuk idee voor te vinden. Omdat ik hier nog geen idee van heb en dit nog niet eerder heb moeten zoeken, ben ik gaan Googelen op 50 jaar getrouwd. En al gauw kwam ik Jilster tegen. Ik las dat je daar je eigen glossy / tijdschrift kunt laten maken! Deze richt je zelf in met leuke verhalen die het stel nooit meer zullen vergeten, inclusief foto’s natuurlijk. Ik heb dit idee voorgelegd bij mijn neefjes en nichtjes neergelegd. En dit vonden zij een hartstikke goed idee! Daarom ben ik weer naar de website van Jilster gegaan.

Jilster.nl

Ik ben op de website van Jilster nog even wat meer informatie gaan lezen over het tijdschrift voor mensen die 50 jaar zijn getrouwd. Er stond dat ik in een gratis ontwerpomgeving alvast kon gaan beginnen met het ontwerpen! Dit heb ik dan ook direct gedaan. Maar al gauw kwam ik erachter dat het beter is om eerst verhalen en anekdotes te verzamelen. Daarom heb ik eerst een mail gestuurd naar alle kleinkinderen, die vervolgens verhalen konden gaan verzamelen. Met name door aan hun ouders te vragen, maar uiteraard hebben ze zelf ook ideeën!

En al gauw kreeg ik die allemaal opgestuurd. Ik heb de anekdotes erin geplaatst en vervolgens alle foto’s erin gezet. Hier ben ik hartstikke tevreden mee en het ziet er heel erg gaaf uit. Ook mijn neefjes en nichtjes reageerden erg positief op het tijdschrift ‘50 jaar getrouwd’.

 

Voor meer info bezoek deze link :