Solo Start
Image default
Telefonie

Hoesje iPhone 6 gezocht

Gister heb ik in de stad hoesje iPhone 6 gezocht. Sinds een week ben ik in het bezet van een iPhone 6 die ik gekregen heb van de hele familie voor mijn 21ste verjaardag. Ik ben ontzettend blij met mijn telefoon nu. Hiervoor had ik de iPhone 4s, maar die was al helemaal kapot en was heel sloom, wat natuurlijk niet fijn is. Nu heb ik de zwarte iPhone 6 in mijn handen en kan ik niet blijer zijn. Daarom ben ik nu opzoek naar een mooie bijpassende hoesje iPhone 6 om mijn telefoon zo lang mogelijk te beschermen, want iPhone’s worden snel kapot.

Veel winkels

In de stad zijn er veel winkels die hoesjes en accessoires verkopen voor alle soorten telefoons. In zo’n winkel kan je van alles vinden. Er bestaan ontzettend veel soorten hoesjes. Van super gekleurd tot doorzichtig, zoek je een hard case of een silicone case alles is te vinden. De winkels zijn helaas wel duurder dan als je online hoesjes koopt. Om goed beeld te krijgen had ik eerst op internet gekeken naar verschillende sites en prijzen, en vergelijken met de stad zijn paar webwinkels goedkoper. In de stad gebruikte ik ook de mogelijkheid om eigenlijk te beslissen wat voor hoesje ik wil. Een hardcase, een silicone case, bumper of een leer hoesje. Zo veel keus…

Hoesje iPhone 6 webwinkel

Uiteindelijk heb ik besloten hoesje iPhone 6 webwinkel te bezoeken op internet. In de stad heb ik besloten dat ik toch voor een mooie hardcase hoesje zou kiezen met mooie bloemen, of kleurtjes. Toen ik thuis kwam ben ik weer snel gaan zoeken naar een webwinkel met veel assortiment om een hoesje te kunnen uitkiezen voor mijn mooie nieuwe telefoon. Vrij snel kwam ik een goede site tegen met levering binnen 24-46 uur en super veel keus aan hoesjes.

iphonehoesjes is een echte aanrader!

 

Voor meer info bezoek deze link :