Solo Start
Image default
Woning en Tuin

Ontdek de voordelen van een houtkachel van Contura

Denkt u er aan een fijne houtkachel aan te schaffen, zodat u een warme, gemoedelijke sfeer in uw huis creëert én u tijdens de wintermaanden heerlijk wegdroomt bij het zachte geknetter van brandend hout? Dan is de aankoop van een houtkachel van het merk Contura zeker geen miskoop. Deze kachel is zowel modern als innovatief en beschikt over een uniek strak design dat naadloos aansluit op ieder interieur. De voordelen die u ervaart nadat u een houtkachel als deze in uw huis heeft geïnstalleerd, zijn eindeloos. Gaat uw hart reeds sneller kloppen bij het idee van warmte en gezelligheid?

Bewust kopen, duurzaam stoken

Een erkende dealer van het gerenommeerde merk Contura is Fuego Kachels & Haarden, gevestigd in Holten, nabij Almelo. Deze specialist beschikt over een ruim en uitgebreid assortiment aan kachels en haarden, zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden. De houtkachels van Contura dragen met trots het ‘Bewust Stoken’-logo. Leuk, maar wat houdt dit nu precies? Dit betekent dat de kachels met vlag en wimpel voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen op het gebied van milieu en duurzaamheid. Wel zo fijn voor de planeet! Met een houtkachel van Contura draagt u dus een groen steentje bij aan het milieu en geniet uw van de luxe, warmte en gezelligheid die de kachel uitdraagt. Dat zijn twee vliegen in één klap.

Bewandel de paden van de showroom

Wilt u een houtkachel van Contura toevoegen aan uw interieur? De medewerkers van Fuego Kachels & Haarden voorzien u graag van gedegen advies, waarmee het maken van uw koopkeuze een fluitje van een cent is. In de showroom, welke is gevestigd in Holten, nabij Almelo, wandelt u op uw gemak rond tussen het ruime assortiment aan kachels en haarden. Wordt het liefde op het eerste gezicht? Of reikt uw eisenlijstje tot aan de grond? Ongeacht u nu een eeuwige twijfelaar bent of u recht op uw doel afgaat: de medewerkers van Fuego Kachels & Haarden adviseren u graag en zorgen ervoor dat u met een tevreden koop de showroom weer verlaat. Heeft u specifieke vragen of wilt u simpelweg contact opnemen? Stuur dan een e-mail, bel of zet uw postduif aan het werk. De medewerkers zijn u graag van dienst.