Vergeet hoogslapers, dit is het perfecte bed voor studenten!

      Reacties uitgeschakeld voor Vergeet hoogslapers, dit is het perfecte bed voor studenten!

Ben je student en heb je maar één kamer tot je beschikking? Dan moet je flink schipperen met je ruimte. Je zult de kamer zo economisch mogelijk in moeten richten om al je spullen kwijt te kunnen. Je wil de ruimte hebben om een bureau neer te zetten om rustig te kunnen studeren. Dat kan al snel veel ruimte innemen en waar laat je al je kleding en beddengoed? Je kunt overwegen een hoogslaper te kopen en daaronder spullen neer te zetten. Er is echter een veel betere optie en dat is een bed met opbergruimte eronder. Dat is een ideale oplossing voor het ruimteprobleem in je kamer. Je hebt en een bed dat gewoon laag is, zodat je er niet steeds in hoeft te klimmen en heel veel opbergruimte eronder. Het is een ideale plek om bijvoorbeeld je beddengoed in op te bergen, maar ook handdoeken en washandjes of kleren die je niet vaak draagt. Je kunt er overigens ook prima schoenen in kwijt of sportattributen. Kortom, een bed met opbergruimte is veel praktischer dan een hoogslaper. Prettige bijkomstigheid is dat de vloer onder je bed schoon blijft en je er dus niet hoeft te zuigen.

Een bed dat past bij je wensen

De bedden zijn uiteraard als eenpersoons verkrijgbaar, maar ook als tweepersoons als je samenwoont of gewoon een lekker groot bed wil hebben. Daarnaast zijn er ook boxsprings met opbergruimte verkrijgbaar. Ze zijn in verschillende maten en prijsklassen te koop. Je zult dus zeker een bed met opbergruimte vinden dat past bij je budget en je wensen. Deze ruimtebesparende bedden zijn in verschillende moderne uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Er is zelfs een bed met een nachtkastje dat je eenvoudig onder het bed kan schuiven. Ideaal als je extra ruimte wil creëren in je kamer, maar een nachtkastje ook wel prettig vindt. Overdag schuif je het gewoon onder je bed.

Heel veel opbergruimte onder je bed

Bepaalde bedden hebben zowel aan de zijkant als de achterkant opbergruimte. Ideaal als je heel veel spullen hebt die je netjes uit het zicht op wil bergen. Een hoogslaper kan niet op tegen bedden met opbergruimte onder het bed. Zeker als je weinig ruimte hebt, kan de ruimte onder een hoogslaper toch al snel rommelig worden. Elke keer met een trap je bed op of af klimmen, moet je niet willen. Dit is een stuk minder veilig dan een bed dat gewoon op de grond staat. De trap neemt ook weer extra kostbare ruimte in beslag. Bij een bed met opbergruimte spaar je ruimte uit in plaats van dat het je ruimte kost. Het levert je een heerlijk opgeruimde kamer op waar het goed vertoeven is en je lekker slaapt.

Een opgeruimde kamer is goed voor je nachtrust

Een opgeruimde slaapkamer die niet vol is gestopt met allerlei spullen die in het zicht liggen, is niet bevorderlijk voor je nachtrust. Om nog meer spullen onder je bed kwijt te kunnen, zou je vacuümzakken kunnen gebruiken om je beddengoed en kleding in te stoppen.