Solo Start
Image default
Hobby en vrije tijd

Uw zoektocht naar de beste youngtimers eindigt hier

Als u de beste youngtimers van nu gaat zoeken, merkt u al snel dat de keuze enorm is op dit vlak. U kunt door de bomen bijna het bos niet meer zien. Youngtimers zijn, zoals de naam al aangeeft, iets jonger qua leeftijd in vergelijking tot oldtimers. Waar een auto ouder dan 25 jaar moet zijn om een oldtimer genoemd te mogen worden, ligt deze grens voor een youngtimer tussen de 15 en 25 jaar. In 2021 zijn auto’s van 1996 tot en met 2006 youngtimers, terwijl auto’s van voor 1996 tot de oldtimers behoren. Als liefhebber bent u altijd op zoek naar de beste youngtimers. Maar waar vindt u deze? Bij de specialist ClassicMaster!

De beste automerken voor youngtimers

Als u de gemiddelde liefhebber van youngtimers vraagt wat de beste automerken op dit vlak van nu zijn, dan zijn er een aantal merken die vaak genoemd worden. Ten eerste is er Porsche, met youngtimers zoals de Porsche 911 2.7 S Coupé of de Porsche Cayenne 4.8 Turbo. Maar ook Mercedes doet het goed met toppers zoals de Mercedes-Benz SLK 55 AMG en de Mercedes-Benz SL-Klasse 450 SL Roadster. Daarnaast is BMW populair op dit gebied. Dat kan ook niet anders met uitstekende youngtimers zoals de BMW 6 Serie M6 en de BMW 7 Serie 745Li. Maar ook merken als Audi, Alfa Romeo, Bentley, Aston Martin, Maserati, Rolls-Royce en Volkswagen doen het al jaren goed onder de verzamelaars.

Ga langs bij de specialist

Een populair autobedrijf op het gebied van youngtimers is ClassicMaster. Veel liefhebbers gaan hier graag langs, om meerdere redenen. Natuurlijk is het grote aanbod met de beste youngtimers een goede reden om bij de specialist langs te gaan. Echter, u kunt ook bij hen terecht voor onderhoud en reparaties aan uw youngtimer. U vindt bij de specialist als het ware een allesomvattende dienstverlening met betrekking tot youngtimers! Heeft u behoefte aan een van de diensten? Ga dan gerust eens langs!

https://classicmaster.nl/

Gerelateerde artikelen

Een kwalitatief hoogwaardige caravan of camperbus kopen

Hoe kies je de juiste trampoline?

Een heerlijk dag op het water dankzij jachtverhuur