Kunstenaars en hun schilderskoffer

      Reacties uitgeschakeld voor Kunstenaars en hun schilderskoffer

Als kunstenaar weet je als geen ander dat de schilderskoffer een van de must haves is van kunstenaars. In deze schilderskoffer kan je alle verf, kwasten, potloden en alle andere kunst benodigdheden in opslaan en makkelijk vervoeren. Voor beginnen kunstenaars is een schilderskoffer ook ideaal zo hebben ze gelijk alles op een plek. Het gemak van deze koffers is ook dat ze makkelijk mee te nemen zijn. Als kunstenaar hoef je daardoor niet op een vaste plek te blijven en te tekenen of schilderen. Ideaal dus, in deze blog lees je meer over deze koffer. Lees hieronder snel verder!

Soorten schilderskoffer

Schilderskoffers komen in allerlei verschillende soorten. Als beginnende kunstenaar kan je het beste voor een gevulde koffer gaan. Deze koffers komen in allerlei maten en met alle benodigde attributen die je nodig hebt, zoals verf, penselen en schilderdoeken. Je kan ook verschillende soorten verf erbij krijgen, zoals olieverf of acryl verf. Voor ervaren kunstenaar kan een lege schilderskoffer ideaal zijn, omdat ze de koffer dan met hun huidige spullen kunnen vullen.

De schilderskoffer en de voordelen

Een schilderskoffer kent vele voordelen. Als kunstenaar heb je misschien ooit verf in een tas willen verplaatsen. Dan kan je als geen ander weten dat dit snel fout kan gaan en dan zit je met een tas volgelopen met verf. Daar heeft natuurlijk niemand zin in. Nog een voordeel is dat je alles in een compacte tas hebt zitten en dat je gemakkelijk kan reizen met zo’n koffer. Op deze manier maakt het niet uit waar je bent. Je kan altijd schilderen. Sommige koffermodellen komen zelfs met een schildersezel erbij. Dit zijn allemaal voordelen en redenen waarom veel kunstenaars gebruik maken van een schilderskoffer.  

https://www.schildersezel-enzo.com/product/schilderskoffer-set/