Solo Start
Image default
Beauty en verzorging

ACTIEVE INGREDINTEN OM JE HUID TE VERSTEVEREN

Collageen is het eiwit dat de huid zijn structuur, stevigheid en elasticiteit geeft. Naarmate we ouder worden, beginnen we collageen te verliezen, zodat onze huid niet meer zo snel terugveert als ze uitgerekt of strakgetrokken wordt. Peptiden zijn ketens van aminozuren en dit zijn de bouwstenen waaruit eiwitten zoals collageen zijn opgebouwd. Door de productie van collageen te stimuleren, helpen peptiden huidverslapping en rimpels te voorkomen. Antioxidanten beschermen je huid tegen schade door vrije radicalen, die ervoor kunnen zorgen dat je huid haar elasticiteit verliest en mede daardoor verslapt. Retinol (vitamine A) is een krachtige antioxidant die vrije radicalen helpt bestrijden, de collageenproductie stimuleert en de celvernieuwing versnelt om een jonger uitziende huid te onthullen en rimpels, fijne lijntjes en andere tekenen van veroudering te verminderen. Veel vrouwen vertrouwen op retinol als onderdeel van hun anti-verouderingsroutine.

Het is normaal om wat irritatie te ervaren bij het gebruik van huidverzorgingsproducten, vooral als ze nieuw zijn. Maar als de irritatie aanhoudt of ervoor zorgt dat u de producten helemaal niet meer gebruikt, is de kans groot dat het product niet geschikt is voor uw huidtype. Gelukkig bieden wij een 60-dagen Love It or Return It Guarantee voor al onze huidverzorgingsproducten (COSRX inbegrepen) ! Stuur gewoon de fles terug, samen met een paar foto’s van uw geïrriteerde huid en een brief waarin u uw ervaring uitlegt, voor een volledige terugbetaling (minus verzendkosten).

We zijn er trots op dat we producten samenstellen met kwaliteitsingrediënten, maar we beseffen ook dat bepaalde ingrediënten misschien niet voor iedereen geschikt zijn. Daarom vinden we het belangrijk om onze klanten te informeren over elk ingrediënt dat we gebruiken en het doel ervan in onze formules. We nodigen u uit deze gids door te lezen om meer te weten te komen over huidverzorgende ingrediënten.

Je huid stevig en strak houden is een goede manier om vroegtijdige veroudering en het ontstaan van rimpels te voorkomen. Regelmatig zonnecrème dragen en alcohol vermijden zijn enkele van de beste preventieve maatregelen die je kunt nemen, maar er zijn ook enkele vrij verkrijgbare ingrediënten die je kunt gebruiken om je huid strakker te maken, zodat je er nog jaren jeugdig uitziet. We spraken met Korean skincare sexperts die hun favoriete ingrediënten met ons deelden.

https://www.kocosmo.nl/