Solo Start
Image default
Beauty en verzorging

Geniet van een heerlijke middag bij deze kapsalon in Vlaardingen

Als klant sta jij bij deze kapsalon in Vlaardingen op de eerste plaats. Het doel van Kapperazzi is het perfecte kapsel vinden voor jou waardoor jij er op je best uitziet. Ontvang persoonlijk advies van de professionals op basis van je gezichtskenmerken, zoals de kleur van je ogen of de vorm van je gezicht. Bij deze kapsalon in Vlaardingen is er aandacht voor wat jij wilt en houden de professionals rekening met jouw wensen bij het geven van hun deskundige advies.

Geen vervelende verrassingen na je behandeling

Haal het beste uit jezelf met een verfrissende look, verzorgd door deze kappersspecialist met een vestiging in Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam en in Dordrecht. Voordat jouw haar behandeld wordt, vertelt de specialist hoeveel de haarbehandeling gaat kosten. Zo word je niet negatief verrast bij het afrekenen en kan je volledig genieten van een ontspannende en sfeervolle middag of avond in deze kapsalon in Vlaardingen. Boek een reinigende en voedende hoofdhuidmassage en laat je verwennen door deze professionals.

Deskundige kappers met passie voor het vak

Deze specialist staat voor jou klaar, of het nu gaat om een nieuwe, verfrissende look, om een nieuwe haarkleur of om een feestkapsel. Alle professionals van deze kapsalon in Vlaardingen zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op haarmodegebied en kunnen jou dus uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden. Ook volgen de gepassioneerde medewerkers van deze specialist cursussen en trainingen en bezoeken zij van tijd tot tijd relevante shows. Op die manier laat deze specialist jou er op je best uitzien!

Maak een afspraak bij deze kappersspecialist

Ervaar persoonlijke aandacht van het personeel van deze kapsalon in Vlaardingen. Kom volledig tot rust na een ontspannende hoofdhuidmassage en laat je haar weer stralen, mede dankzij de professionele stylingsproducten van gerenommeerde merken die je ook thuis kunt gebruiken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact op met de kapsalon.

https://www.kapperazzi.nl/home.php