Solo Start
Image default
Beauty en verzorging

Alles wat je moet weten over de perfecte lippen

Een sensuele mond met volle lippen, dat wil iedereen. Ook vrouwen die niet gezegend zijn met volle lippen kunnen met de juiste make-up tips een perfect resultaat krijgen. Lees dus snel verder…

Zo krijg je de perfecte glanzende lippen

Wrijf eerst over de lippen met een lippenbalsem. Gebruik een lichtgekleurd contourpotlood om de lipcontour te omranden. Vul de verf naar binnen toe in en vul op. Dep nu de lipgloss in het midden en wrijf met de lippen over elkaar.

Meng ten slotte lipgloss en contourpotlood met een lippenstift. Zo versmelten de kleuren.

Extra make-up tips:

Goed verzorgde lippen zijn een voorwaarde als je lipgloss wilt dragen. Als de lippen erg ruw zijn, is het het beste om vooraf een peeling te doen. Rimpels rond de lipcontour kunnen met een beetje poeder worden afgedicht.

Primer werkt ook als alternatief.Breng altijd de lipgloss in het midden aan. Als je bij de rand begint, kan het over de randen van de lippen lopen.

Top make-up tip: Hoe maak ik matte lippen?

Gebruik een borstel en poeder om de randen van de lippen te poederen. Dit beschermt tegen het lekken van lipstick aan de randen van de lippen. Randen kun je vervolgens omlijnen met een contourpotlood.

Breng vervolgens de lippenstift aan en dep de lippen. Mat de lippen weer met penseel en poeder, zodat je de kleur alleen maar kunt raden. Tot slot, meng poeder en lippenstift tot een laagje.

Extra make-up tips:

Trek het contourpotlood gemakkelijk en zonder veel druk van de mondhoeken naar het lippenhart. Voor beginners is het aan te raden om een extra zachte lipliner te gebruiken: dit is makkelijker. Poeder droogt de lippen een beetje uit. Na het verwijderen van de make-up moet je goed voor je lippen zorgen.

Welke lip make-up is duurzamer: lip gloss of lippenstift?

Natuurlijk lippenstift! Als je wilt dat je lippen bijzonder lang meegaan, prepareer ze dan met make-up, poeder ze een beetje en gebruik dan een contourpotlood om de lippen iets buiten de contouren te plaatsen.

Onze make up tip om het nog duurzamer te maken: Breng lippenstift aan met een penseel.

Wat moet ik weten over Lipliner?

Kies nooit een tint die te donker is, het moet altijd bij de lippenstift passen.

Voor meer info bezoek deze link : https://www.prettyme.be