Solo Start
Image default
Vervoer en transport

Frigo Group vrieshuizen

Als eigenaar van een restaurant, bakkerij(keten) of ander bedrijf in de voedingsindustrie wilt u producten leveren van de hoogste kwaliteit. Een belangrijk aspect hierbij is de opslag van de producten. Daarom bent u op zoek naar een partner die de diepvriesopslag van uw voedingswaren kan regelen. Deze taak kunt u gerust overlaten aan de specialisten van FrigoGroup. Wij verzorgen al jarenlang de diepvriesopslag voor zowel kleine, lokale bedrijven als grote multinationals. Met drie grote vrieshuizen op strategische plekken in Nederland, hebben we altijd ruimte voor uw producten.

Vries- en koeltransport

Bij Frigo Group bieden we een totaalpakket aan diensten aan. U kunt niet alleen op ons vertrouwen voor de opslag van uw producten, maar wij verzorgen ook de in- en uitslag en het koeltransport hiervan. Dit is prettig, omdat wij op die manier tijdens het gehele proces de kwaliteit van uw producten in de gaten kunnen houden. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat uw voedingswaren onder een bepaalde temperatuur blijven, zodat ze niet ontdooien en de kwaliteit behouden blijft. Alle medewerkers bij Frigo Group zijn opgeleid om uw producten te behandelen volgens de strengste kwaliteitseisen. Dit geldt ook voor onze eigen vrachtwagenchauffeurs, die het geconditioneerd vervoer van uw producten tot in de puntjes regelen.

Diensten op maat

U bent als klant bij Frigo Group nooit zomaar een naam op een lijst. Wij kennen onze klanten en hun bedrijf, en houden graag persoonlijk contact. U kunt bij ons aangeven wat uw specifieke wensen zijn en wij houden u op de hoogte. We maken gebruik van een geavanceerd managementsysteem om uw producten te monitoren. Zo weten we precies welke producten zich waar bevinden en hoelang. Wilt u weten wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.frigogroup.com/