Solo Start
Image default
Vervoer en transport

Dit bedrijf verzorgt een taxi in de Meern

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare taxiservice in de omgeving van De Meern? Dan moet u bij Taxi Service Leidsche Rijn zijn. Dit bedrijf biedt scherpe tarieven en uitstekende diensten. Zo schakelt u dit bedrijf niet alleen in om van A naar B te reizen, maar ook voor bijzonder vervoer. Denk bijvoorbeeld aan schoolvervoer of vervoer voor rolstoelers. Voor iedereen die in de regio Breukelen en De Meern op zoek is naar een betrouwbare taxi, neemt u contact op met dit bedrijf. Met jarenlange ervaring weten zij u te voorzien van een fijne service.

U schakelt dit bedrijf in voor diverse ritten

Wat voor soort vervoer u ook nodig heeft in regio Utrecht: u schakelt deze taxi in voor ritjes van Breukelen tot De Meern en ook daarbuiten. Van klassieke ritten tot vervoer van en naar Schiphol, voor al het soort vervoer schakelt u het bedrijf uit De Meern in. Ook uw kind reist eenvoudig en veilig mee met een taxi van dit bedrijf. Zij verzorgen namelijk ook kinderzitjes of Maxi-Cosi’s in de taxi. Dat is nog eens een service! Wilt u met een grotere groep gebruikmaken van de taxi in Breukelen of De Meern? Het is mogelijk om een taxibusje te huren tot wel acht personen, zo komt u ook in grotere gezelschappen veilig op uw plaats van bestemming aan.

Vraag uw tarief op door contact op te nemen

Bent u benieuwd naar de kosten voor een rit met deze taxi uit De Meern? Dan neemt u eenvoudig contact op met het bedrijf. Het is zowel mogelijk om met pin te betalen als met een creditcard. Zo hoeft u zich geen  zorgen te maken als u op het moment niet over cashgeld beschikt! Maak gebruik van deze aangename service door snel contact op te nemen. U bent verzekerd van een veilige aankomst op uw bestemming!