Solo Start
Image default
Bedrijven

Wilt u ook verder komen met mediation?

Wilt u ook verder komen met mediation?

Zit u midden in een lastig en hoogoplopend conflict en bent u op zoek naar professionele maar ook naar persoonlijke ondersteuning om samen met de andere partij tot een eerlijke en adequate oplossing te komen? Dan bent u bij Mediationvoorjou aan het juiste adres! Met ons collectief van mediators die zich ieder op hun eigen manier gespecialiseerd hebben, kunnen wij u altijd van passende ondersteuning voorzien bij diverse conflicten. Met onze dienstverlening richten wij ons vooral op familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners, echtscheidingen, omgangsregelingen en arbeidsconflicten. Bevindt u zich in zo’n vervelende situatie en bent u op zoek naar de juiste bijstand? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Wij staan voor u klaar!

Voor iedere situatie een passende mediator!

Met ons collectief van mediators die zich ieder op diverse vlakken hebben gespecialiseerd helpen wij u graag bij het vinden van de juiste oplossing van uw conflict. Al onze mediators zijn MfN geregistreerd en hanteren een persoonlijke, en gefocuste aanpak. Ligt u een scheiding en zijn er kinderen bij betrokken? Dan zetten onze mediators hun welzijn altijd voorop. Ook kunnen wij bij bijzondere situaties, zoals de aanwezigheid van een specifiek ziektebeeld zoals autisme of ADHD, extra aandachtspunten die wij in acht nemen.

Wij zijn in grote delen van Nederland actief. Zo kunt u onder andere terecht bij een mediator in de bollenstreek en in Hoofddorp, maar bieden wij onze services ook aan met onze mediators in Almere en Lelystad. Als u ervoor kiest om van onze diensten gebruik te maken kunt u vertrouwen op de volgende aspecten:

  • Wij bieden een luisterend oor;
  • Zeer gespecialiseerd en ervaren;
  • Begeleiding van begin tot eind;
  • Altijd bereikbaar;
  • Wij ontzorgen;
  • Grote mate van flexibiliteit, ook in het weekend;
  • Gratis kennismaking.

Contact met Mediationvoorjou?

Wilt u het conflict tussen u en uw werkgever verantwoord oplossen, uw scheiding op goede wijze afwikkelen of concrete stappen zetten om de ruzie met uw familie op te lossen? Dan stellen onze mediators graag hun diensten voor u beschikbaar. Meer weten? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.mediationvoorjou.nl