Solo Start
Image default
Bedrijven

Wil jij starten met een cursus Pools leren?

Het kan in diverse gevallen belangrijk zijn om de Poolse taal te leren. Zo kan het zijn dat je partner Pools is en spreekt en dat je daarom jullie kinderen ook wat van de taal wil meegeven of dat je als ondernemer in toenemende mate Polen in dienst hebt, waarmee je graag duidelijk wil kunnen communiceren. Mijn partner is Pools en wij communiceren voornamelijk in het Engels. Maar tijdens familiebezoeken bij haar familie merkte ik dat ik toch veel niet meekreeg door de taalbarrière. Daarom koos ik voor een cursus Pools met aanvullende begeleiding. Als je Pools wilt leren kun jij je gemakkelijk aanmelden bij Pools Online. Bij het starten van de cursus Pools leren heb je binnen 6 maanden de basis van de Poolse taal onder de knie en kun jij je talenkennis steeds verder uitbreiden.

Cursus Pools leren bij Pools Online

Ben jij op zoek naar een praktische cursus om Pools te leren spreken waarbij de modules vooral gericht zijn op het voeren van conversaties? Is jouw doel om de Poolse taal zo snel mogelijk te spreken? Dan biedt Pools Online een geschikte cursus Pools leren aan.

Met deze Cursus Pools voor Nederlanders wordt er vooral aandacht besteed aan de basis. Daardoor kun je meer resultaat halen uit de cursus en op je eigen tempo vooruitgang boeken. De cursus Pools leren is zowel zelfstandig als onder begeleiding te volgen met direct toepasbare stof. Kom je ergens niet uit? Dan zijn er ook diverse opties voor extra begeleiding en huiswerk. De cursus is geheel online te volgen, via Skype en een besloten Facebookgroep, maar je kunt ook Pools leren met een boek, cd of MP3.

Binnen 6 maanden Pools spreken?

Wil jij aan de slag met de cursus Pools leren van Pools Online zodat je de basis binnen een paar maanden onder de knie krijgt? Dan is deze Cursus Pools zeer geschikt. Twijfel je nog? Probeer dan eerst een proefles. Ik kan sinds het volgen van de cursus zelf een gesprek starten met mijn schoonvader en leer dankzij mijn basiskennis iedere keer meer bij.

Voor meer info bezoek deze link : https://www.poolsonline.nl/