Horecascherm gebruiken om uw klanten te beschermen

      Reacties uitgeschakeld voor Horecascherm gebruiken om uw klanten te beschermen

Horecazaken kunnen veel baat hebben bij het gebruik van een horecascherm. Een horecascherm kan gebruikt worden om een scheiding tussen klanten te bewaren. Op deze manier kan u de veiligheid van uw klanten waarborgen. Als horecaondernemer kan je zo voorbereid zijn voor als de horeca weer open mag na de opheffing van de maatregelen. Als de opheffing van de maatregelen aan de pas komen. Dan zullen er waarschijnlijk wel strenge regels zijn waar u zich als horecaondernemer aan moet houden. Hieronder vertellen we wat een horecascherm is en hoe u die gebruikt. Lees dus snel verder!

Hoe gebruikt u een horecascherm?

Horecaschermen kunnen vrij simpel ingezet worden om de veiligheid van uw klanten en werknemers te waarborgen. Door deze schermen tussen tafels te plaatsen kan u dus de veiligheid van klanten waarborgen door een scheiding tussen iedereen te houden. Deze schermen zijn vaak gemaakt van een combinatie van karton, plastic en plexiglas. Het venster is van plexiglas of plastic gemaakt en de standaard bestaat uit karton. Hierdoor zijn de schermen vrij stabiel en van sterk materiaal. Tot slot is het mogelijk om deze schermen te personaliseren, door tekst of afbeeldingen zoals een logo erop te plaatsen.

Horecascherm op kantoor

Horecaschermen zijn ook te gebruiken voor op uw kantoor. Dit is misschien iets waar je niet zo snel aan zou denken, maar door dit op kantoor te gebruiken kan je de veiligheid van je werknemers waarborgen. Dan hoef je bijvoorbeeld niet te schuiven met bureaus en kan iedereen gemakkelijk met elkaar communiceren of socializen.

https://endlessbranding.com/horecaschermen/