Solo Start
Image default
Bedrijven

Gebruik bubbeltjesplastic om je spullen te beschermen

Dit speciale verpakmateriaal wordt gemaakt van doorzichtig en flexibel plastic en wordt veel gebruikt door bedrijven als verpakmateriaal. Dit speciale plastic beschermd producten tegen breken en krassen die kunnen ontstaan bij transport. Bubbeltjesplastic wordt ook wel eens nopjesfolie genoemd. De noppenfolie bestaat uit een laag bubbels van lucht die bescherming biedt aan producten. De laag lucht in deze folie vangt klappen en krassen op. De laag bubbels dient als het ware als een kussen voor je producten. Dit speciale plastic is per ongeluk uitgevonden in 1957 door twee ingenieurs die eigenlijk een nieuw soort behang wouden uitvinden.  In deze blog lees je meer over de handigheid van dit verpakkingsmateriaal. Lees dus snel verder!

Nopjesfolie en bedrijven

Nopjesfolie wordt vaak door bedrijven gebruikt om producten te beschermen tegen schade. Webshops gebruiken nopjesfolie bijvoorbeeld als ze bestellingen binnenkrijgen en dan pakketjes moeten versturen. Tijdens het transport kan er van alles fout gaan, waardoor pakketjes beschadigd kunnen raken. Door dit verpakkingsmateriaal te gebruiken kan je de producten in de pakketjes beschermen.

Bubbeltjesplastic en verhuizen

Mensen gebruiken dit verpakkingsmateriaal ook veel tijdens verhuizingen. Als je gaat verhuizen moet je nogal wat spullen meenemen. Veel van je spullen zijn breekbaar en kunnen snel beschadigd raken. Door gebruik te maken van bubbeltjesplastic kan je, je spullen een extra beschermlaag geven. Zo kan je er zeker van zijn dat er niet veel fout kan gaan tijdens het transport van je spullen.

https://verpakgigant.nl/bubbeltjesplastic/