Solo Start
Image default
Bedrijven

Professionele begeleiding bij scheidingen

Hebben u en uw partner de knoop doorgehakt en gaan jullie scheiden? Dan staat u aan het begin van een moeilijke, zware periode die vaak gepaard gaat met veel emotie, pijn en onzekerheid over de toekomst. In deze periode moeten er ook nog eens veel beslissingen genomen worden over de verdeling van de inboedel, de gezamenlijke woning en eventueel een omgangsregeling voor de kinderen etc. Dat gaat vaak met de nodige moeite gepaard, vooral als u en uw (ex-)partner niet meer op goede voet staan. Zit u in zo’n lastige situatie en heeft u het idee dat u vastloopt en er zelf niet uitkomt? Dan kan de Scheidingsmolen ingeschakeld worden om u bij uw (echt)scheiding professioneel, eenvoudig, snel en voor een eerlijke prijs te begeleiden met behulp van echtscheidingsmediation op maat.

Service op maat

Om onze passende service te kunnen bieden werken wij uitsluitend met deskundige MfN-(register)mediators. Zij kunnen u de juiste ondersteuning verlenen om uw scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen. Geen scheiding is ten slotte hetzelfde en onze mediators stemmen per situatie altijd goed af wat er precies gedaan moet worden. Zijn u en uw (ex-)partner in staan om in goed onderling overleg de scheiding af te handelen? Dan kunnen wij u deskundige begeleiding op maat bieden. Zo zorgen wij dat u precies krijgt wat uw nodig heeft.

Wij begeleiden u voornamelijk met het afhandelen van (echt)scheidingen, het opstellen van ouderschapsplannen en alimentatieberekeningen. Ook zijn wij gespecialiseerd in internationale familieconflicten en kunt u in een groot deel van (voornamelijk) Noord-Nederland terecht voor onze mediation diensten, tot aan de aanvraag bij de rechter. Van mediation in Haarlem en Leiden tot aan Groningen, wij staan voor u klaar!

Bij de Scheidingsmolen kunt u rekenen op deskundigheid en service op maat. En daarnaast kunt u op de volgende zaken vertrouwen:

  • Laagdrempelig;
  • Korte trajecten;
  • Altijd dichtbij huis
  • Voordelig en betaalbaar voor iedereen;
  • Overzichtelijk;
  • Ontzorgend;
  • Alles onder één dak!

Meer informatie?

Maakt u momenteel een moeilijke scheiding mee en kunt u de professionele ondersteuning van een mediator goed gebruiken? Neem dan contact op met de Scheidingsmolen. Wij ontzorgen u graag!

Voor meer info bezoek deze link : http://www.scheidingsmolen.nl