Solo Start
Image default
Auto’s en Motoren

Rijlessen op je 16,5 jaar bij de beste rijschool Utrecht

Rijlessen bij de beste rijschool Utrecht. Wil je rijles van de nummer een rijschool in Utrecht? Dan is Troy jou rijschool. Bij Rijschool Troy worden de lessen gegeven door gediplomeerde instructeurs, vaak worden zei ook bij geschoold en krijgen zei trainingen voor mensen met faalangst. Dus is er voor leerlingen met angst een andere manier van lesgeven en kan er gekozen worden voor de speciale examens voor mensen met faal angst.

Drive2go wordt gegeven door Troy Rijschool Utrecht je mag vanaf je zestiende half jaar oud bent al beginnen met rijlessen. En je kunt al afrijden vanaf je zeven tiende leeftijd. Je mag onder begeleiding van een door jou aangewezen coach ofwel jou ouders. Je mag tot 5 mensen aanwijzen die jou coach zijn tot dat je 18 word maar de coach moet wel 27 jaar of ouder zijn en minimaal 5 jaar zijn of haar rijbewijs hebben.

Zo kan de coach ook zijn ervaring met jou delen en maak je extra meer rijervaring onderweg . en in lastige situatie kan je tips ook tips krijgen. De coach is geen instructeur, maar na het behalen van je rijbewijs . jou extra steun geeft om later zelfstandig auto te kunnen rijden. En zo krijg je tot je 18 jaar nog een beetje begeleiding in de auto.

waarom Drive2go?

Uit eerder onderzoek is gebleken dat jongeren vaker betrokken waren bij aanrijdingen of ongeluk nadat ze pas hun rijbewijs hadden behaald. Maar dank zij deze nieuwe manier van lesgeven en jongeren langer te begeleiden is het aantal ongevallen aanzienlijk gedaald.

Wij van Rijscholen Utrecht leiden de leerlingen op tot professionele chauffeurs.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.rijschool-troy.nl