Solo Start
Image default
Webdesign

SiteToGo webdesign bureau

Ik ga een website laten maken bij het webdesign bureau SiteToGo.nl. In dit blogje vertel ik graag waarom ik een website wil laten maken, hoe ik op SiteToGo ben gekomen en hoe het eindresultaat is geworden. Mochten jullie voor de lezers van dit blogje nog andere website bouwers kennen, dan hoor ik dat graag in een reactie.

Webdesign bureau zoeken

Allereerst ben ik op het internet naar een webdesign bureau gaan zoeken. En al gauw kwam ik SiteToGo tegen. Dit vind ik erg belangrijk omdat zij dus hoog in de zoekmachine staan en ik met mijn nieuwe website ook graag hoog in Google wil komen. Dus wat mij betreft hadden zij direct al een streepje voor. En ik las dat zij een website maken voor een vaste prijs van €450,-! Ik ben een kijkje gaan nemen op de website van SiteToGo en las dat zij al meer dan 400 websites hebben gemaakt! En daarnaast hebben ze al 16 jaar ervaring met online marketing. Het leek dus zeker niet op een eendagsvlieg! En al gauw scrolde ik langs de website voorbeelden van SiteToGo. Deze zagen er prachtig uit! Ik klikte dan ook gauw om meer voorbeelden te zien. En daar zag ik de meest mooie websites voorbij komen.

Ook zit er een chatfunctie op de website. Hier heb ik direct gebruik van gemaakt door te vragen wat zij precies doen voor die €450,-. Daar gaf degene van webdesign bureau SiteToGo aan dat ze voor die prijs de website gaan maken. Dat houdt in dat er telefonisch contact met mij wordt opgenomen en dat ik dan mijn wensen kan aangeven van hoe ik graag wil dat mijn website eruit komt te zien. Vervolgens wordt die dus in mijn huisstijl gemaakt en mag ik die vervolgens weer bekijken in de correctieronde, met daarna dus de website zoals ik hem graag zou willen zien.

Website besteld

Ik was erg enthousiast geraakt en heb direct een website besteld bij dit webdesign bureau!

Voor meer info bezoek deze link :