Solo Start
Image default
Bedrijven

Uw eigen QR codes printen

Een leuke technologie die tegenwoordig erg populair is geworden is de QR Code. De QR code kan namelijk door iedereen worden gebruikt, ook door u dus! Het is geheel gratis om uw eigen QR code aan te maken en deze te gebruiken, dus denk aan alle mogelijkheden die dit biedt. U kunt uw visitekaartje uitrusten met een QR code naar bijvoorbeeld uw website, of om uw contactgegevens in iemands telefoon op te kunnen slaan. Erg leuk dus, zo’n QR code, maar waar scan je het eigenlijk mee?

Een QR code kun je gemakkelijk scannen met een applicatie op je smartphone. Of dit nou een Android of Apple is maakt niet uit, er zijn meer dan genoeg applicaties die voor u een QR code kunnen scannen en verwerken. Als u dan zelf zo’n QR code heeft aangemaakt, dan zult u deze ook moeten printen. Het is aan te raden dat u dit niet doet met een normale printer, omdat de kwaliteit dan al snel onvoldoende is en de code is zo dus ook niet meer te scannen met een telefoon. De code moet groot genoeg zijn en uiteraard ook van hoge kwaliteit. Een QR Code printer is daarom precies wat u nodig heeft bij het printen van uw eigen QR code. Zo’n printer biedt u verschillende mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om de code op verpakkingen en dergelijke af te drukken. Zo kunt u uw eigen producten uitrusten met een QR code die bijvoorbeeld meer informatie over het product geeft.

Bent u niet alleen op zoek naar een QR code printer, maar ook een code printer? Dan moet u eens een kijkje nemen bij KBA Metronic. Zij hebben breed aanbod van hoge kwaliteit, professionele printers die erg zuinig zijn. Ook u kunt hier gebruik van maken om uw eigen codes, waaronder zo’n QR code, te kunnen printen.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.kba-metronic.com/