Solo Start
Image default
Gezondheid

Solo scootmobiel

Solo scootmobiel

Er zijn veel kenmerken die medebepalend zijn voor het specifieke karakter van een Solo scootmobiel, onder andere, de in Nederland ontwikkelde techniek, het design, het comfort en prestaties plus een verfijnde rijbeleving. Het is de combinatie van dit alles waardoor Solo al jaren een vooraanstaande positie heeft.

De toewijding waarmee elke Solo scootmobiel in Nederland wordt geproduceerd is voelbaar en komt volledig tot uiting tijdens het rijden op één van de solo modellen. U beleeft een unieke rijervaring dankzij het beste comfort wat een Solo scootmobiel biedt. De Solo scootmobiel is leverbaar in zowel 3 als 4 wiel uitvoering.

De Solo scootmobiel  in het kort:

INDEGO veersysteem Torsievering rondom o.b.v. rubber. Overzichtelijk bedieningspaneel met verlicht display. Automatische snelheidsbegrenzer in bochten. Verstelbaar ergonomisch veiligheidsstuur. Royale been- en voetruimte. Comfortabele, draaibare en afneembare stoel met hoog/laagkolom en dieptevering. Goede verlichting en duidelijke claxon. Standaard voorzien van cruise control en noodstop. Hoge belastbaarheid (max. 160 kg/200 kg). Optioneel: forza motor voor meer trekkracht. Leverbaar in zwart metallic met oranje of zilvergrijze accubak. Maximale snelheid 19 km/h. Actieradius tot 65 km.

Laat u verrassen en beleef die unieke Solo scootmobiel rijervaring! Wij nodigen u uit vrijblijvend een proefrit te maken in Oosterhout of bij u thuis.

Voor meer info bezoek deze link : https://www.scootmobiel-comfortabel.nl/brands/life-mobility/