Solo Start
Image default
Gezondheid

Wat houdt ivermectine Corona in?

Ivermectine is een antiparasitair middel dat al vele jaren als middel in huis, keuken en tuin wordt gebruikt. Het wordt al tientallen jaren lang gebruikt om vele ziekten te bestrijden, zoals  rivierblindheid en malaria. Door dit jarenlange gebruik is bewezen dat Ivermectine veiligheid is tot op zekere hoogte. Het middel is aan miljarden mensen toegediend en veroorzaakte minimale bijwerkingen. Daarom staat Ivermectine al jaren op de lijst van essentiële geneesmiddelen van de Wereldgezondheidsorganisatie.

Hoe gebruik je ivermectine tegen Corona

ivermectine komt in tablet vorm en wordt oraal ingenomen. Na het innemen van ivermectine ervaar je ook geen beperkingen, zoals niet eten, alcohol consumeren en autorijden. Je kan gebruik maken van Ivermectine tegen Corona. Dit is ook een laagdrempelige en goedkope manier om het virus te bestrijden. Ivermectine tegen Corona gebruiken is effectief bewezen en resulteert tegen minder druk op de zorg door minder ziekenhuisopnames en minder sterfgevallen. Dat is juist wat we precies allemaal willen.

ivermectine en het coronavirus

Nederland heeft geen vaccinatieverplichtingen, maar in hoeverre is de keuze van het vaccin nog vrij? Stichting Corona Onderzoek vindt dat SWAB zijn behandelrichtlijnen moet aanpassen om ivermectine te gebruiken in de strijd tegen het coronavirus. Huisartsen wijken niet of nauwelijks af van de behandelrichtlijnen van SWAB. Daarom hoopt de Stichting Corona Onderzoek het gebruik van ivermectine voor corona in deze behandelrichtlijnen op te nemen. En op deze manier ervoor te zorgen dat er minder druk komt op de zorg en minder mensen ziek worden.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/ivermectine/

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de gevaren van roken?

Een filler behandeling simpel en snel

Abortuskliniek Bloemenhove