Solo Start
Image default
Gezondheid

Pigmentvlekken in gezicht, hals en nek verwijderen

 

Werkt Skinlight goed tegen pigmentvlekken in het gezicht, hals en nek?

Om hier zomaar antwoord op te geven moest ik het product natuurlijk eerst even grondig testen. Nog niemand heeft Skinlight voor deze zones echt getest. Om toch antwoord te geven heb ik het product gereviewd op effect, zuinigheid en resultaat. Kun je pigmentvlekken verijderen met een creme? Daar lees je hieronder meer over.

 

Wat is Skinlight?

Skinlight is een huid bleek crème dat donker pigment op een natuurlijke manier lichter maakt. Je gebruikt het product alleen op de probleemzones zoals donkere vlekjes, pigmentvlekken, platte moedervlekken, donkere kringen enzovoort. Binnen 4-6 weken zie je resultaat, daarna gebruik je het net zolang totdat je tevreden bent. Skinlight is geproduceerd door een Nederlandse fabrikant. Het product is onder andere te koop via bol en de webshop van skinlight zelf.

Skinlight tegen donkere pigmentvlekken op nek en rug

Ik heb Skinlight getest op drie donkere vlekken in mijn nek en twee op mijn rug. Rond 20 september 2015 ben ik gestart. Ik dien het twee keer per dag aan te brengen. Mijn vriend doet dat gelukkig op mijn rug, mijn nek kan ik zelf doen. De eerste week zie ik nog helemaal niks, en in week twee ook niet. Dat vind ik wel vervelend maar goed er staat duidelijk in de gebruiksaanwijzing dat het minimaal toch wel 4 weken duurt mocht je waarneembaar verschil willen zien. Na week 4 en begin van week 5 zie ik inderdaad verschil! Yes, denk ik nu vooral nog even volhouden. Mijn vriend begint het wel irritant te vinden maar hij wil het voor mij graag doorzetten. Na ongeveer 8 weken zie je de vlekken eigenlijk vrijwel niet meer. Ik gebruik het hierna nog 2 weken extra zodat het resultaat langer blijft.

 

Nog even over de crème en het flacon. Ik heb er 2 besteld, maar had eigenlijk maar 1 nodig gehad. Het pompje is echt enorm zuinig en je hoeft er ook maar weinig van te gebruiken. De crème voelt luxe aan en smeert goed uit. Het voelt als een fijne hydraterende crème. Het product is PH-neutraal en bevat geen parfum. Dat is heel fijn vooral voor mensen met een gevoelige huid. Iedere dag heb ik na het aanbrengen van het product make-up gebruikt. Natuurlijk niet op m’n rug maar wel in mijn nek. Dat is verder geen enkel probleem, en kan gewoon. Ook kun je na het aanbrengen van de crème gewoon je normale dagcrème gebruiken.

 

Van mij krijgt Skinlight een dikke 10!

Je kunt het product bestellen via Bol of via hun webshop: skinlight.nl/shop

 

Voor meer info bezoek deze link : https://www.facebook.com/Skinlight.nl