Solo Start
Image default
Energie

HALOGEEN VERVANGEN DOOR LED LAMPEN

Als u denkt dat alle licht emitterende diode (LED) lampen net hetzelfde zijn, dan ben je verkeerd. Dit is omdat ze in verschillende soorten en vormen voorkomen, dan uw gewone gloeilamp verlichting. De juiste vorm van LED-lampen die u moet kopen, is afhankelijk van verschillende aspecten zoals hun toepassing, helderheid, vermogen, kleur, evenals speciale functies en zelfs structuur. Onder de specifieke types zijn veelzijdige reflectoren, evenals de dimbare verlichting en de verlichting naar beneden. Onder deze vormen zijn er meer series van specifieke items waaruit u kan kiezen.

Er zijn LEDs met veelzijdige reflector-lampen. Dit zijn de formaten van halogeen lampen die oorspronkelijk werden ontworpen en vervaardigd voor diaprojectoren. Echter, deze worden al gebruikt in verschillende residentiële en detailhandel verlichtingstoepassingen. MR16 is een van de veel voorkomende soorten, waarin het getal 16 naar de diameter in achten van één inch over haar voorkant verwijst. LED GU10 is gewoon een derivaat van dit, die met betrekking tot de montage-indeling van de lampvoet en te onderscheiden door de U-vorm voor zijn keramische base mount. Het nummer 10 verwijst naar de afstand vanaf de pin naar het centrum, in millimeter.

Verder zijn er ook Dimbare LED lampen waaruit u kunt kiezen. Zoals de naam suggereert, is dit met dimbare schakeloptie en wordt gebruikt om verschillende gemoedstoestanden te creëren in een bepaalde ruimtes. Dit wordt gedaan door het aanpassen van de helderheid van de lamp. Ze zijn niet alleen voor sierdoeleinden. Integendeel, ze zijn er ook voor energiebesparing redenen, aangezien u de helderheid afhankelijk van het natuurlijke licht kunt aanpassen in uw kamer. Specifieke voorbeelden hiervan zijn de 3-watt kaars E14, kaars bajonet B22, evenals de Cree P4 GU10 en nog veel meer. Ze kunnen ook komen in verschillende vermogens zoals die in 6W, 5W, 4W en zelfs 3W.

Bovendien zijn er ook LED lampen in speciale gebouwde installaties en vormen. Sommige van deze zijn de LED GU10 die direct het licht naar beneden richt. Een voorbeeld hiervan is de 1W verstelbare plafond LED GU10 lamp, die een equivalent van 10 watt heeft terwijl hij alleen 1w energie verbruikt. De kleur kan ofwel een warm wit 3.000 K of een koele witte 4 000K. De spanning is 240 volt, terwijl de helderheid ervan gelijk is aan 70 lm. Een ander voorbeeld is de 4W verzonken LED-lamp met een gemiddelde levensduur van 35.000 uur. Terwijl de helderheid wordt gemeten op 240 lumen met een vermogen van 35w, is het stroomverbruik van slechts 4w. Zijn body is gemaakt van een zilver geborsteld aluminium.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.leds-depot.nl/