Solo Start
Image default
Energie

Vrijblijvend advies aan huis bij zonnepanelen aanschaffen

Voor het zonnepanelen aanschaffen, bent u bij EnerSolar aan het juiste adres! EnerSolar beschikt over gekwalificeerde medewerkers met jarenlange ervaring in het aanmeten en plaatsen van zonnepanelen. Jaarlijks voorzien zij zo’n 200 huishoudens van zonne-energie. U bent welkom in een van onze showrooms om ons uitgebreide assortiment te bekijken en u te laten informeren over de mogelijkheden voor uw huishouden. Zo weet u precies welke zonnepanelen u het beste kunt aanschaffen. Voor een meer passend advies komen adviseurs vrijblijvend aan huis om de opties te bekijken en nader toe te lichten wat voor u de meest passende optie is. Het gehele proces van advies tot installatie kunt u overlaten aan de installateurs. Kennis en ondersteuning in het aanvragen van subsidies voor de aanschaf van zonnepanelen en vergunningen voor het plaatsen ervan, behoren ook tot de uitgebreide dienstverlening van EnerSolar.

Wat kosten zonnepanelen bij deze specialist?

De kosten om over te stappen naar zonne-energie worden bepaald door verschillende factoren. Het laten installeren van de zonnepanelen door een erkend bedrijf brengt kosten met zich mee maar de ervaring leert dat het een verstandige uitgave is omdat de klus zelf lastig te klaren is. De kosten van de installatie worden grotendeels berekend door het aantal manuren die nodig zijn om de zonnepanelen te plaatsen. De toegankelijkheid van het dak, hoe de bekabeling aangelegd moet worden en het aantal te installeren panelen zijn daarop van invloed. De kosten van het materiaal komen daar uiteraard nog bovenop. In de pakketten die EnerSolar aanbiedt zijn alle kosten meegenomen. Het zonnepanelen aanschaffen is na ongeveer acht jaar terugverdiend en in de jaren daarna heeft u dus geen kosten meer voor stroom.

Duurzame energie, oog voor de toekomst

In de zonnepanelen zitten zonnecellen die zonlicht omzetten in stroom. Die stroom wordt gelijkstroom genoemd, de omvormer zet de gelijkstroom weer om in wisselstroom die te gebruiken is het huishouden. Afhankelijk van de hoeveelheid stroom die uw installatie genereert voorzien de zonnepanelen uw woning van de benodigde stroom. Het gebruik van zonne-energie is dus niet alleen voordeliger maar ook stukken minder schadelijk en draagt zo bij aan een beter milieu.

https://www.enersolar.nl