Solo Start
Image default
Woning en Tuin

Opblaasbare jacuzzi of toch een echt bubbelbad

Opblaasbare jacuzzi

Met deze buiten temperaturen zien we zeweer verschijnen: De opblaasbare zwembaden. Leuk om verkoeling in te zoeken, maar het blijven statische baden. Het wordt al anders als je in deze zwembaden bubbels en massagestralers hebt, zoals bij een jacuzzi of bubbelbad. We hebben het dan over een opblaasbare jacuzzi of opblaasbare bubbelbad. Een op te pompen bad voorzien van een verwamings- en filterpomp en jets, die zorgen dat u een ware jacuzzi in de tuin hebt.

Een opblaasbare jacuzzi kunt u kopen in verschillende afmetingen. Er bestaan namelijk diverse merken en modellen, variërend in grootte en opties. Ook de prijzen zijn verschillend. Waar u op moet letten als u een opblaasbare spa gaat kopen is op de kwaliteit en de kwaliteit van de onderdelen. Niet alle aanbieders leveren namelijk een behoorlijke kwaliteit.

Een opblaasbare jacuzzi kent nauwelijks onderhoud. U houdt het water in goede conditie doorgebruik te maken van een simpel chloortabletje. Één keer per week het water testen via een teststrip en u kunt de gehele zomer genieten van uw eigen spa in de tuin. Opblaasbare spa wel te verstaan.

Jacuzzi

Nu we de opblaasbare variant hebben besproken, gaan we het hebben over de “echte” Jacuzzi. Of moeten we zeggen spa, bubbelbad of buitenspa. Want Jacuzzi is officieel een merknaam van de gelijknamige familie en oorspronkelijke uitvinders van dit bad. 

Om de voor het grote publiek meest bekend synoniem te gebruiken, is een echte jacuzzi kopen dus ook mogelijk. We hebben het dan ook over het buiten product en niet over een matje in de badkuip. Dat is namelijk geen jacuzzi. Nee,we hebben het over de echte spa voor in de tuin, compleet met besturingssysteem, massagejets, pompen, filters en alle andere toebehoren. Want de jacuzzi’s van tegenwoordig hebben alles voor ultiem plezier en genot. Ook de opties die er tegenwoordig op zitten zorgen voor een nog completere wellness ervaring. Van een ingebouwde TV tot LED verlichting en muziekinstallatie. Het kan allemaal niet op.

In vergelijking met een opblaasbare jacuzzi is dit wellness product dus een andere klasse. Een opblaasbaar bubbelbad blijft eigenlijk een opblaasbaar zwembad met een pomp en heater. Hier gaat een buitenspa zoals benoemd dus een stuk verder.

Een jacuzzi voor buiten biedt naast plezier ook tal van positieve effecten op de gezondheid. Zo wordt onder andere de bloedcirculatie gestimuleerd, geeft het verlichting van pijn bij pijnlijke spieren en gewrichten, en bevordert het de nachtrust. Om deze reden is de jacuzzi ook zeer geschikt voor ouderen en mensen met last van reumatische klachten, rugklachten en spierziekten.

Er zit natuurlijk wel verschil in de prijs van een jacuzzi en de prijs van een opblaas zwembad. Maar wat u er voor terug krijgt, zeker gekeken naar de langere termijn, is ook zeer verschillend. Waar u voor een paar tientjes al een zwembad heeft, kost een jacuzzi al snel enkele duizenden euro’s. De prijzen zijn tegenwoordig steeds beter betaalbaar.

Van een jacuzzi kunt u 365 dagen per jaar genieten, het is een niet seizoensgebonden product namelijk. Het vergt daarnaast ook weinig tot geen onderhoud. Ook hier wordt het gebruik van chloortabletten aangeraden om het water gezond te houden. Daarnaast hebben de meeste jacuzzi’s een ingebouwde ozonator. Een ozonator is een apparaat dat met behulp van een ultraviolette lamp of een CD-chip, ozongas aanmaakt. Dit gas wordt gebruikt om het water te reinigen van bacteriën en micro-organismen. ZO bent u verzekerd van een optimale water conditie en kunt u veilig en fijn bubbelen.

 

Voor meer info bezoek deze link : https://www.sunspabenelux.nl