Solo Start
Image default
Gezondheid

Waarom worden vrouwen steeds veeleisender

Waarom worden vrouwen steeds veeleisender

Van oudsher, was de man natuurlijk de baas. Op alle vlakken in het leven beslissen de mannen heel het leven. Vandaag de dag is dat natuurlijk heel anders. Op alle vlakken zijn vrouwen nu gelijk aan de mannen. Enkel zijn veel van banen waarbij brute kracht nodig is nog enkel van de mannen. Nu de vrouw ook zijn carrière achterna gaat. IS dit op aspecten als relaties ook helemaal omgedraaid. Vrouwen zijn nu vaak te druk om een relatie te onderhouden. Daardoor willen vrouwen op de momenten dat het even kan natuurlijk hevig de liefde bedrijven. Hierbij is een mooie borst kast van een man niet voldoende. De man moet natuurlijk ook wat te bieden hebben onder de gordel. Wij merken dat steeds meer vrouwen de mannelijkheid van hun eigen man ontkennen. Ze hebben in eerdere relaties soms wel het dubbele gehad. Gezien dit onder dames ook altijd het gesprek van de dag is, is het dermate gaan leven onder de vrouwen. Dat ze nu dikwijls mannen op hun kleinere formaat afkeuren. Dit kan natuurlijk tot pijnlijke taferelen leiden.

Wat vinden vrouwen belangrijk aan de man:

1. dat een man een grote en lange heeft.

2. dat een man het ook lang kan volhouden, dit gezien vrouwen niet zo snel aan hun hoogte punt komen.

3. Ook moet een man soms neerbuigende grappen over zich heen moeten krijgen, zonder dat dit invloed heeft op zijn prestaties.

4. Een man moet natuurlijk ook nog te vertrouwen zijn, echter is dit lang niet meer het belangrijkste wat de vrouw in een man zoekt. Dit gezien veel vrouwen helemaal niet meer opzoek zijn naar vaste relaties.

Hoe kan je als man aan de laatste vereisten voldoen?

1. Ga meer sporten en verlies die nodige extra kilo’s gewicht. Koop bijvoorbeeld Eiwitshakes.

2. Zorg ervoor dat je geslachtsdeel die 2-5 cm langer wordt. Dit kan je o.a. Bereiken met het product Male Size.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.malesize.nl