Solo Start
Image default
Vakantie

Single groepsreizen: hoe boek je een vakantie die perfect bij je past?

Hoe leuk is het om in je eentje, maar toch met een gezellige groep singles op vakantie te gaan? Wil je graag een bestemming bezoeken, waar je vrienden of familie niet per se zin in hebben? Dan kun je met een groep meereizen, om onderweg toch gezelligheid om je heen te hebben. Wie weet kom je nog leuke singles tegen, waar je mee kunt daten. In deze blog lees je uit welke bestemmingen voor singlereizen je kunt kiezen en uit wat voor type single groepsreizen je bij One2gethertravel kunt kiezen.

Welke bestemmingen voor singlereizen zie jij wel zitten?

Wanneer je alleen op vakantie gaat, kan het leuk zijn om een singlereis uit te kiezen, aangezien je dan niet helemaal alleen naar een reisbestemming afreist en jezelf telkens moet vermaken. One2gethertravel is een reisorganisatie die de leukste en mooiste singlereizen organiseert. Je kunt uit verschillende bestemmingen kiezen. Denk aan Portugal, Italië, Griekenland, Oostenrijk, Spanje, Macedonië en nog veel meer. Daarnaast kun je uit culturele, actieve of relaxte single groepsreizen kiezen. Op die manier stel je een vakantie samen die bij je wensen aansluit.

Boek een van de vele reizen van deze specialist

Ben je van plan om één van de leuke single groepsreizen via One2gethertravel te kiezen? Dan is het goed om te weten dat je uit verschillende type singlereizen kunt kiezen. Allereerst wordt er onderscheid gemaakt in de leeftijdscategorieën. Je kunt bijvoorbeeld voor single groepsreizen voor jongeren, 30+’ers of 50+’ers kiezen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om voor een vakantie voor alleenstaande ouders te kiezen, waarbij je kinderen van harte zijn uitgenodigd om gezellig mee te gaan. De alleenstaande ouder reizen zijn ideaal, aangezien je kinderen veel vriendjes en vriendinnetjes kunnen maken en je de andere ouders soms als oppas kunt vragen, zodat je zelf even een stadje kunt bezoeken of tot rust kunt komen.