Solo Start
Image default
Vakantie

Een escape room in Enschede moet je meegemaakt hebben

Het mee doen aan een ingewikkelde escape room in Enschede is een ervaring die je in je leven gewoon een keer meegemaakt moet hebben. Je hebt misschien wel al vaker gehoord van het welbekende concept, maar je hebt er nog nooit zelf aan deelgenomen, of je hebt het wel een keer gedaan en wilt het nog een keer doen. Wat het leuke is aan dit concept is dat een escape room nooit hetzelfde is. Je kunt naar een van de rooms gaan in Amsterdam, maar dat is dan weer een heel andere dan de escape room in Enschede. Iedere ruimte heeft namelijk een eigen verhaal en daarmee dus ook een andere manier van spelen hoe je uit de kamer weet te komen.

 

Verhalen per ruimte

Bijvoorbeeld een verhaal in de escape room in Enschede is dat er een vloek is op een boerderij en er moet worden gekeken hoe de vloek kan worden opgeheven om te zorgen dat het vee en de gewassen op het land niet in het geding komen. Alles wordt namelijk nu niet meer goed verzorgd en droogt ut en is niet meer bruikbaar. Voor de boer is dit een groot probleem, want hierdoor heeft hij geen inkomsten meer, maar ook voor de supermarkten is dit een probleem, want er komt geen groenten en eruit meer binnen.

 

De vloek opheffen in de escape room in Enschede

Om de vloek in de escape room in Enschede op te heffen, moet je door middel van een aantal opdrachten zorgen dat deze wordt stop gezet. Mocht het je lukken dan gaat de deur open en mag je naar buiten, waar je een beloning zal ontvangen. Lukt het je niet binnen de tijd die hiervoor is gezet, meestal een uur of 50 minuten, dan zal je een onaangename verrassing krijgen. Zorg er dus voor dat je de escape room in Enschede zo snel mogelijk weet te verlaten.