Solo Start
Image default
Vakantie

Kies een luxe accommodatie om te huren aan rivier de Cèze

Rivier de Cèze in het hart van Frankrijk vormt een populaire bestemming voor veel reizigers uit Nederland. Dat is niet vreemd, want de rivier biedt u diverse mogelijkheden voor ontspannende of sportieve buitenactiviteiten die u met uw vrienden of familie beleeft. Aan deze rivier vindt u de prachtige stad Nimes, waardoor een verblijf bij een camping in de buurt u veel mogelijkheden geeft. Camping La Vallée Verte in La Roque-sur-Cèze vormt een ideale vakantiebestemming. Deze accommodatie aan rivier de Cèze geeft u toegang tot diverse soorten huisjes, villa’s en lodges die u kunt huren om uw vakantie onvergetelijk te maken.

Profiteer van diverse faciliteiten voor een zorgeloze vakantie

Welke accommodatie u ook wilt huren bij deze camping aan rivier de Céze, u rekent altijd op een ideaal verblijf vlak bij de rivier en de historische stad Nimes. U profiteert namelijk van diverse luxe voorzieningen op de camping. Deze voorzieningen worden allemaal met zorg onderhouden waardoor u altijd geniet van schone en moderne faciliteiten die bijdragen aan een zorgeloze vakantie in het hart van Frankrijk. Ga bijvoorbeeld een dag ontspannen aan het zwembad of laat uw kinderen kennismaken met het enthousiaste animatieteam van Camping La Vallée Verte. Ook de jongste gasten beleven zo een prachtig verblijf en hebben elke dag keuze uit de meest uiteenlopende activiteiten.

Maak uw keuze uit het luxe aanbod van deze camping

Weet u al welke accommodatie u wilt huren aan rivier de Cèze of wilt u eerst nader kennismaken met deze camping aan de rivier bij Nimes? Op de website van Camping La Vallée Verte vindt u een handig overzicht van de beschikbare accommodaties en faciliteiten zodat u snel uw keuze kunt maken. Zorg ervoor dat u uw boeking snel doorgeeft aan het team van deze camping, want zeker gedurende de zomermaanden kunnen de accommodaties snel volgeboekt zijn. Voor vragen over uw verblijf of de mogelijkheden van de camping kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met dit enthousiaste team.