Solo Start
Image default
Vakantie

Reserveer nu een sfeervolle groepsaccommodatie in Gelderland

Bent u van plan om binnenkort een familieweekend te houden en bent u op zoek naar een geweldige locatie? Kijk niet langer verder en boek een groepsaccommodatie bij De Aalbertshoeve in Ermelo. Deze sfeervolle groepsaccommodatie ligt in het veelzijdige Gelderland waar u meer dan genoeg recreatiemogelijkheden heeft. 

Een geweldig familieweekend in Gelderland

De Aalbertshoeve heeft drie verschillende accommodaties die geschikt zijn voor grotere groepen, waardoor deze ideaal zijn voor groepsvakanties zoals een familieweekend. U zult hier zeker een geweldig weekend doorbrengen met uw familie. In en rondom het verblijf is er namelijk meer dan genoeg te doen voor jong én oud. Verken de prachtige groene omgeving van de Veluwe. 

Meer dan genoeg binnen- en buitenactiviteiten

Wanneer u een accommodatie bij De Aalbertshoeve boekt, zitten daar uiteraard een aantal dingen standaard bij inbegrepen. In het gebouw vindt u voldoende slaapplekken, tafels, stoelen en sanitaire voorzieningen. Verder is er meer dan genoeg te beleven in en rondom het huis. Binnen vindt u een tafeltennistafel, een tafelvoetbalspel, een sjoelbak en een tv met dvd-speler. Buiten vindt u een heerlijk terras waar u tot rust kunt komen, maar ook voor de kinderen is er meer dan genoeg te beleven. Zo kunt u buiten volleyballen, voetballen, schommelen en trampolinespringen. 

Geniet van een schitterende locatie midden in de natuur

Groepsaccommodatie De Aalbertshoeve is gelegen in de prachtige groene omgeving van Ermelo, Gelderland. De Veluwse bossen liggen op een steenworp afstand van het verblijf. Zo bent u snel in de mooie bossen. U kunt een verfrissende wandeling maken door de bossen, een fietstocht maken door de schitterende omgeving of ga naar het nabijgelegen strandje voor een heerlijke duik. Ook in de omgeving van de groepsaccommodatie in Gelderland is veel te beleven. Ga bijvoorbeeld als groep boerengolf of zeskamp doen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met het bedrijf. De vriendelijke medewerkers zijn u graag van dienst.