Wat kan je doen op Curacao en klein Curacao

      Reacties uitgeschakeld voor Wat kan je doen op Curacao en klein Curacao

Curacao is een prachtig, maar klein eilandje in het wonderschone Caribische gebied. Curacao is vooral populair bij de Nederlands mensen. Dit is ook niet gek, want Curacao is samen met Aruba een provincie van het Nederlandse koninkrijk geweest.  In deze blog geven we je een aantal tips wat je kan doen en beleven in Curacao! Lees dus snel verder.

Een trip richting westpunt op Curacao

Als je Curacao bezoekt moet je ook een dagtripje doen naar westpunt. Westpunt heeft de mooiste stranden, baaien en natuur van het eiland. Hieronder lees je een aantal dingen die je kan doen op westpunt Curacao.

  • Het flamingo gebied: Zoals je al kan verwachten kan je in het flamingogebied flamingo’s tegen komen. Ze zijn er echter niet altijd dus je moet een beetje geluk hebben.
  • De Grote Knip: De grote knip van Curacao behoort tot een van de mooiste stranden van het eiland.
  • Het Christoffelpark: Het christoffelpark van Curacao is een echte aanrader! In het christoffelpark vind je allerlei verschillende tropische dieren en plantsoorten. Je kan het park bezoeken met de auto of te voet. Hier zijn dan ook verschillende routes voor. En je kan, namelijk de hoogste berg van het eiland beklimmen de Christoffelberg hier heb je het mooiste en verste uitzicht van het eiland.

Een dagtrip naar klein Curacao

Klein Curacao is ook een echte aanrader om te bezoeken wanneer je Curacao bezoekt. Klein Curacao is een klein rotsachtig eilandje op zo’n 13 kilometer varen van Curacao. Klein Curacao heeft het langste en mooiste strand van Curacao. Een hemelsblauwe zee wat perfect is om te snorkelen. Klein Curacao heeft ook een rijke geschiedenis van de oude vuurtoren tot de gestrande scheepswrakken.

https://curacao-trips.com/