Solo Start
Image default
Aanbiedingen

Bescherm je stoelen en vloer met stoelpoot beschermers

Stel je eens even voor je hebt net een verbouwing achter de rug. Je hebt een nieuwe keuken en een nieuwe vloer laten leggen op de onderste verdieping. Je bent helemaal gelukkig omdat jullie eindelijk klaar zijn en eindelijk van het huis kunnen genieten. Alleen gaan je nu bepaalde dingen opvallen je wilt je vloer uiteraard beschermen tegen krassen, vegen en deuken. Maar je merkt al snel op dat dat niet zo makkelijk gaat. Zo merk je dat het gebruik van stoelen veel krassen kunnen veroorzaken. Hieronder lees je er meer over.

Hoe gebruik je stoelpoot beschermers

Je gaat dus al snel opmerken dat de grootste boosdoeners van krassen en vegen voor je vloer je eettafel stoelen of bureaustoelen zullen zijn. Deze stoelen bewegen nu eenmaal veel door het aan en uitschuiven van de stoelen. Het grootste probleem zijn dus de poten van deze stoelen. Deze poten kunnen lange en diepe krassen in je vloer veroorzaken. Als je dit wilt voorkomen kan je gebruik maken van stoelpoot beschermers. Stoelpoot beschermers komen in allerlei vormen en maten. Dus het maakt niet uit wat voor stoelen je in huis hebt er is altijd iets wat bij jou stoelen passen.

Tapijten en je vloer

Een andere goede optie om je vloer te beschermen is door gebruik te maken van een tapijt. Tapijten komen in allerlei kleuren, vormen en maten. Er is dus altijd wel iets wat bij jouw en je interieur past! Het enige waar je rekening mee moet houden is de lengte en breedte van het tapijt, zodat je stoelen en tafel erop past. De dikte van het tapijt moet je ook rekening mee houden, want als die te dun is kunnen er nog altijd krassen gemaakt worden in je vloer.

https://stoeldopshop.nl/stoelpootbeschermers/