Solo Start
Image default
Vakantie

Een rondreis door Sri Lanka met de kinderen inclusief een heerlijke strandvakantie op de Malediven

Bent u gek op Azië en wilt u graag een rondreis maken door een van de mooiste Aziatische landen? Of wilt u ontdekken wat de landen van dit continent allemaal te bieden hebben? Bekijk dan eens het reisaanbod van Original Asia! Hier kiest u bijvoorbeeld voor een rondreis door Sri Lanka met de kinderen, waarin alle gemakken en activiteiten voor het gezin zijn inbegrepen. Deze rondreis is dan ook voor een groot deel kindvriendelijk ingericht, maar natuurlijk ook uitermate geschikt voor u en (eventueel) uw partner. De reis duurt vijftien dagen en u ontdekt alle bijzonderheden van deze bestemmingen tijdens een veelzijdig en flexibel programma. Geniet tijdens de rondreis door Sri Lanka met de kinderen bijvoorbeeld van de prachtige natuur en de unieke cultuur. Of kom helemaal tot rust op de prachtige stranden van de Malediven!

Een luxe rondreis door Vietnam is een gegarandeerd een nieuwe levenservaring

Naast een rondreis door Sri Lanka en een strandvakantie op de Malediven met de kinderen, kunt u hier ook kiezen voor bijvoorbeeld een luxe rondreis door Vietnam. Niet voor niets is dit land al jarenlang een van dé vakantiebestemmingen in Azië. Door de eeuwenoude geschiedenis en een bijzondere cultuur die u waarschijnlijk niet eerder heeft ervaren, is een luxe rondreis door Vietnam zeker een reis die u niet snel zal vergeten. De 23-daagse luxe rondreis door Vietnam biedt, net als de rondreis door Sri Lanka met de kinderen, voor ieder wat wils en is zo samengesteld dat u niets van het prachtige land zult missen.

Ontdek alles over uw reis

Bent u geïnspireerd geraakt door de verschillende mogelijkheden bij Original Asia? De specialisten van dit reisbureau helpen u graag op weg! Op de website vindt u de complete programma’s van alle Aziëreizen, waaronder de excursies en accommodaties. U kunt hier altijd terecht voor meer informatie en deskundig advies over uw beoogde reis. U bent dan ook verzekerd van een optimale voorbereiding en een zorgeloze rondreis door uw favoriete Aziatische land.