Solo Start
Image default
Beauty en verzorging

Helpt botox tegen hoofdpijn?

De laatste tijd is er veel gedoe geweest rondom het gebruik van botox en andere esthetische cosmetische ingrepen. Het kabinet is er de laatste tijd druk mee bezig geweest om dit meer onder de aandacht te brengen. Gedaan met de slogan ‘Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een goede arts.’ Wat ze hiermee voornamelijk willen zeggen is dat je goed moet kijken naar waar je je ingreep laat zetten, want er zijn genoeg niet bevoegde ‘artsen’ die het voor een lage prijs aanbieden, maar waar het vaker fout gaat dan goed. Via de website van de overheid kun je specifiek zien wat er precies in aangepast en waar je op moet letten bij het gebruik van esthetische cosmetische ingrepen.

Een van de veel gestelde vragen op de site van de overheid is de vraag of het vergoed wordt. Dit is afhankelijk van de noodzaak va de ingreep. Als de ingreep geen medische noodzaak heeft, zoals rimpels verwijderen met Botox, dan wordt het niet vergoed. Een behandeling die wel vergoed wordt is bijvoorbeeld het gebruik van botox tegen hoofdpijn. Het klinkt misschien ongelofelijk, maar het is mogelijk om tegen hoofdpijn of migraine gebruik te maken van botox. Dit is een medische klacht en wordt dus vaak wel vergoed. Let echter wel op dat het een bevoegde arts is die de botox voor je doet. Vaak gaan mensen de mist in, door in zee te gaan met een kwakzalver, omdat ze wat geld willen besparen. Sommige mensen vinden het belangrijk om er in het gezicht goed uit te zien en willen dit wat fine-tunen met het gebruik van botox. Als dit compleet fout gaat, doordat je in zee gaat met de verkeerde mensen, ben je veel verder van huis dan wanneer alles in een keer goed gaat.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.faceland.nl