Solo Start
Image default
Mode en Kleding

Tips voor een grote maten bh

Tips voor een grote maten bh

Voor veel vrouwen met een bovengemiddelde cupmaat, blijft het vinden van een geschikte een flinke uitdaging. Vaak hebben ze het gevoel dat er ontzettend weinig variatie is en dat datgene wat er dan wel beschikbaar is, niet past bij wat ze zoeken. Als we gaan kijken naar een gemiddelde lingeriezaak, dan houdt het met cup E en bij hoge uitzondering cup F toch echt wel op. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een bh maar cup H, dan zal je bij de meeste ‘normale’ lingeriezaken niet terecht kunnen. Je zult dan op zoek moeten naar een speciaalzaak. Toch zijn er een aantal tips, die jou kunnen helpen bij het vinden van een geschikte bh voor grote maten. Welke dat zijn, vertellen we je hier.

Stof

Wanneer je een grotere cupmaat nodig hebt, dan betekent dit logischerwijs ook, dat je borsten meer ondersteuning nodig hebben. Door dan te kiezen voor bijvoorbeeld een anita bh, weet je in ieder geval zeker dat je kiest voor kwaliteit. Een bh van een stevige stof blijft niet alleen langer mooi, maar biedt dus ook veel betere ondersteuning, iets wat juist met een grote cup van essentieel belang is. Doordat een stevigere stof vaak een stukje stugger is, zal je merken dat je borsten ook mooier uitkomen en beter op hun plaats blijven. Je kunt dus beter een paar euro meer uitgeven, dan dat je op ten duur last krijgt van je schouder, nek of rug.

Beugels

Een voorgevormde bh zonder beugel is voor een grote maat niet ideale oplossing. Door te kiezen voor een bh met beugels, zal je al snel merken dat deze een stuk meer ondersteuning biedt, dan wanneer je er voor één kiest zonder beugels. Uiteraard ben je hier volledig vrij in om zelf te bepalen wat jij hierin fijn vindt, maar uit ervaring kunnen we je vertellen, dat dit op lange termijn niet bevorderlijk is voor zowel je borsten als de rest van je lichaam.

Push up bh

Ondanks dat er vaak wordt gedacht dat en push up bh speciaal is geschikt voor vrouwen met een kleinere cupmaat, is dit absoluut niet het geval! Een push up bh lift je borsten, waardoor ze een stuk extra ondersteuning krijgen. Niet voor niets wordt dit daarom dus ook geadviseerd bij vrouwen met een wat grotere cup. Dus ben jij toe aan een andere bh, kijk dan gerust eens bij de push up bh’s, want je zult merken, dat deze extra ondersteuning je een stuk meer comfort geeft.