Solo Start
Image default
Mode en Kleding

De nonchalante look bereik je met herenjeans met verfspatten

Draag jij altijd maar saaie spijkerbroeken in effen kleuren en vind je dat het tijd wordt voor verandering? Bewerkte jeans geven je een heel andere look. De subtiele scheuren en slijtageplekken geven je een stoere en tegelijkertijd nonchalante look. Hetzelfde geldt voor herenjeans met verfspatten. Bovendien kun je ervan uitgaan dat je niet gauw iemand tegenkomt die exact hetzelfde item als jij draagt.

Unieke spijkerbroeken van de hoogste kwaliteit

Voor herenjeans met verfspatten ben je bij de Italiaanse designer Boragio aan het juiste adres. Hun van verfspetters voorziene spijkerbroeken worden tevens gekenmerkt door andere unieke details, zoals de subtiel aangebrachte scheuren, maar ook de schuine ritssluiting. Over elk design wordt bij deze fabrikant uitvoerig nagedacht. Besluit je van dit merk kwaliteitsjeans voor heren online te bestellen? Dan kun je bovendien rekenen op de hoogste kwaliteit. Het Italiaanse merk geeft je een jaar garantie op al je aankopen, zelfs degene uit de sale.

Online het hele assortiment tot je beschikking

Kwaliteitsjeans voor heren online bestellen bij dit merk? Het jonge label werd in 2015 door twee broers opgericht en groeide razendsnel. Binnen vijf jaar groeide de jaarverkoop tot tienduizend stuks. Het gehele assortiment is online bezig. In Nederland kun je de kwaliteitsjeans voor heren online bestellen via de website, in andere landen als België en Frankrijk zijn inmiddels ook fysieke winkels ontstaan. In de komende jaren zal de fysieke verkoop in Europa verder worden uitgebreid.

Laat je verrassen door een ervaren designer

Of je nu voor herenjeans met verfspatten of andere varianten van Boragio gaat, één ding is zeker: hun jeans zijn een klasse apart. Door hun originele voorkomen komen de spijkerbroeken veel meer tot leven. Bij elk paar jeans zitten de verfspatten, maar ook de subtiel aangebrachte scheuren en slijtageplekken weer op andere plaatsen. De Italiaanse designer weet je keer op keer te verrassen.