Solo Start
Image default
Mode en Kleding

Kan ik petjes laten bedrukken voor mijn bedrijf?

Als bedrijf bent u op zoek naar kleding voor uw werknemers, en bent u op zoek naar promotiemogelijkheden om de naamsbekendheid van het bedrijf te verhogen. Hier kunt u kiezen voor mooie kledingstukken zoals een jas, handschoenen of bijvoorbeeld een mooie muts. Over het algemeen kunt u elk kledingstuk wel bedrukken met een mooi logo en als promotiedoeleinde gebruiken. Nu zijn petjes misschien wel het mooiste voorbeeld. Verder in dit artikel wordt verteld waarom een bedrijf petjes zou moeten aanschaffen, welke voordelen petjes met zich mee brengen en of het mogelijk is om deze petjes te laten bedrukken.

Waarom petjes aanschaffen

Petjes kunnen voor verschillende doeleinde worden gebruikt. Zo kunt u denken aan het beschermen van de ogen tegen de zon of het gebruik bij een bad hair day. Naast deze voordelen kunnen petjes ook als promotiemateriaal en als relatiegeschenk worden gezien. Petjes kunt u vaak in grote getalen aanschaffen, en zijn makkelijk uit te delen op een beurs of andere bijeenkomst. Een petje plaatst iemand op zijn hoofd en is dus ook een duidelijk kledingstuk wat naar voren komt als iemand die draagt. Dit kan dus een ideaal promotieobject zijn als u een bepaalde tekst of logo op de pet weet te plaatsen. Petjes kunt u voor de rest in veel maten, soorten en kleuren krijgen dus het aanbod is groot genoeg.

Is het mogelijk om petjes te bedrukken?

Het is zeker mogelijk om petjes te laten bedrukken met een bepaalde tekst, logo of sponsor. Dit kunt u laten bedrukken of laten borduren op de pet. Kijk hier als u geïnteresseerd bent. Bij het aanschaffen van de petten met bedrukking is het wel belangrijk om op een paar punten te letten. ZO is het mooiste om voor werknemers de kleur pet te dragen die past bij het bedrijf. Dus heeft u een blauw logo, neem dan een blauwe pet. Voor de rest zit er ook verschil in kwaliteit bij petten. Een lage kwaliteit pet zal niet fijn aanvoelen voor de werknemer, en wordt als geschenk ook als troep gezien. Het is  belangrijk dat u voor kwaliteit gaat, en goed weet wat u wilt plaatsen op de pet. Om de kosten te besparen kunt u een grotere hoeveelheid petten in één keer kopen. Bij het kopen van een groter aantal betaalt u een lagere prijs per stuk. Over het algemeen betaalt u niet veel geld per pet. De kosten zitten vooral in het bedrukken van de petten. U kunt er ook voor kiezen om iets te borduren op de pet. Dit geeft een luxere uitstraling, maar is wel duurder in prijs.