Solo Start
Image default
Aanbiedingen

Verpakkingsmateriaal koop je bij Block Packaging

Als je een bedrijf hebt met een online webshop, dan heb je natuurlijk verpakkingsmateriaal nodig om de spullen veilig te verzenden. Er zijn erg veel mogelijkheden om jouw spullen goed te verpakken. Van kartonnen dozen tot plasticzakjes, het is maar wat je nodig hebt. Bij Blok Packaging zijn ze al 71 jaar gespecialiseerd in verpakkingsmateriaal. Ze hebben een enorm aanbod, dus er zit altijd iets bij voor jou! Ben je benieuwd wat ze allemaal verkopen? Lees dan snel verder!

 

Het aanbod 

Als je jouw producten in het kwalitatieve verpakkingsmateriaal van Blok Packaging verpakt weet je zeker dat goederen veilig aankomen. In het grote assortiment vind je verpakkingen die je kunt gebruiken om uw producten op een mooie en passende manier te presenteren, op te slaan of alleen te verpakken. Het aanbod bestaat uit onder andere: gripzakken, papieren zakjes, stazakken, blokbodemzakjes, headerbags en ritszakken in diverse formaten en uitvoeringen. Vrijwel alle producten zijn op voorraad en kunnen snel worden geleverd. Zo kun jij jouw producten ook op tijd leveren! 

 

Door de brievenbus 

Als je kleine artikelen wilt verzenden is het slim om dat door de brievenbus te doen. Een groot deel van het assortiment van verzendverpakkingen is geschikt voor brievenbuspost. Zo bespaar je kosten en kies je duurzaam. 

 

Voordelen van Blok Packaging 

Het verpakkingsmateriaal en verzendverpakkingen zijn veilig, snel en gemakkelijk te bestellen via de webshop. Profiteer van gratis verzending bij een minimale bestelwaarde van €99,-. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur? Dan sturen wij het dezelfde dag nog naar u op. Daarnaast is retourneren  gratis en dit kan tot 30 dagen na aankoop. Heb je twijfels over een product? Dan kan je vrijblijvend een sample aanvragen om uit te proberen. 

 

Laat je adviseren

Ben je overtuigd door alle voordelen van Blok Packaging? Neem dan een kijkje op de website en bestel verpakkingsmateriaal dat jij nodig hebt. kom je er door het grote assortiment niet helemaal uit? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren. Heb je liever direct contact zonder te bellen? Start dan een livechat via de knop links onderin de website.

https://www.solostart.nl/