Solo Start
Image default
Cadeau

De 10 beste geschenken voor mannen

Hier zijn de topgeschenken voor mannen in 2017, van hypermoderne elektronica tot unieke cadeaus waar hij dol op zal zijn. Als je op zoek bent naar cadeautips, is het makkelijk om overweldigd te raken. We hebben je gedekt, of hij nu van sport, eten of nerds houdt.

De beste geschenken voor mannen:

 1. Een horloge van goede kwaliteit
 2. stijlvolle zonnebril
 3. Een mooie stropdas of manchetknopen
 4. Een stijlvolle leren portemonnee
 5. Een powerbank of draagbare oplader
 6. Een Bluetooth luidspreker
 7. Een Kindle e-reader
 8. Een abonnement op een tijdschrift of online dienst
 9. Een cadeaubon voor zijn favoriete winkel
 10. Een bon voor een belevenisdag

Het kan moeilijk zijn om bij het kiezen van een cadeau voor je belangrijke ander het ideale cadeau te kiezen. Maar onze lijst van beste cadeaus voor mannen bevat zeker iets dat perfect bij zijn interesses en persoonlijkheid past. We hebben alles behandeld, van trendy technologische producten tot eenmalige belevenissen.

Persoonlijkheid

Houd tenslotte rekening met zijn persoonlijkheid bij het uitzoeken van een cadeau. Is hij het leven van het feest of meer introvert? Staat hij graag in de schijnwerpers of wil hij er juist buiten blijven? Zijn karakter kennen kan je helpen bij het kiezen van een passend cadeau.

Levensstijl

Een andere fantastische aanpak om een cadeau voor mannen te krijgen is na te denken over hun levensstijl. Zijn ze voortdurend onderweg? Hebben ze iets nodig dat draagbaar en gemakkelijk te gebruiken is, of zijn ze meer laid-back en houden ze van dingen die comfortabel en rustgevend zijn? Kennis over hun levenswijze zal je helpen bij het kiezen van een voorwerp dat aan hun eisen voldoet.

Interesses

Begin met na te denken over zijn interesses en hobby’s. Wat doet hij graag in zijn vrije tijd? Is hij een sportliefhebber, een liefhebber van voertuigen, of een gadgetfreak? Zijn passies kennen zal je helpen bij het kiezen van een voorwerp dat in de smaak zal vallen.

Nog meer cadeautips voor mannen

Hier zijn enkele cadeausuggesties voor kerels die hen zeker in vervoering zullen brengen. Sportkaartjes of een gesigneerd tricot Handtekeningenboek of fotolijstje Voor de autoliefhebber:

 1. Voor de introverte man: een knusse deken, of een cadeaubon voor zijn favoriete boekhandel
 2. Voor de fashionista: een nieuw pak of een stropdas of een cadeaubon voor zijn favoriete kledingzaak
 3. Voor de fijnproever: een kookcursus voor fijnproevers of een mand met zijn lievelingseten

Met deze tips in gedachten moet het vinden van een cadeau voor mannen een koud kunstje zijn! Vergeet alleen niet je te concentreren op zijn interesses, levensstijl en persoonlijkheid om er zeker van te zijn dat je hem iets geeft waarvan hij zal houden. Op cadeauvoorhem.com vind je een overzicht van de leukste cadeaus voor mannen.

https://cadeauvoorhem.com