Ziektekostenverzekeraar kiezen

      Reacties uitgeschakeld voor Ziektekostenverzekeraar kiezen

Bent u voor volgend jaar op zoek naar een andere zorgverzekering, maar heeft u nog niet de juiste gevonden? Als u in de regio van Gelderland en Overijssel woont, dan kunt u rekenen op ziektekostenverzekeraar Salland. Wij houden ons al 150 jaar lang bezig met de zorg die in deze omgeving geboden wordt. We zijn gericht op de wensen van onze verzekerden en doen er alles aan om de beste zorg voor u bereikbaar te maken. Daarbij kunt u bij Salland altijd rekenen op een scherpe premie. Het maakt hierbij niet uit welke leeftijd u heeft of in welke staat van gezondheid u verkeert.

Collectieve zorgverzekering via werkgever

Naast de eerlijke premie die u bij Salland betaalt, is er een mogelijkheid om nog meer voordeel te krijgen op uw zorgverzekering. Salland heeft afspraken gemaakt met veel verschillende bedrijven en verenigingen in de regio. Wanneer u werkzaam bent bij een van deze bedrijven, dan komt u in aanmerking voor een collectieve zorgverzekering via uw werkgever. Dit houdt in dat u korting krijgt op uw zorgpremie. Ook als u lid ben van een van de verenigingen kunt u gebruik maken van deze collectiviteitskorting. Op onze website kunt u zien of uw werkgever of vereniging afspraken met ons heeft gemaakt.

Aanvullende verzekering bij Salland

Als een basisverzekering niet de vergoedingen biedt die u nodig heeft, dan kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Salland heeft er vier voor u samengesteld, zodat u de verzekering kunt kiezen die het beste aansluit op uw zorgbehoeften. Elke aanvullende verzekering geeft bijvoorbeeld vergoedingen voor een bepaald aantal fysiotherapie behandelingen. Ook zijn er pakketten met dekkingen voor een bril, lenzen, kraamzorg of alternatieve geneeswijzen. Als u door de bomen het bos niet meer ziet, dan helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste verzekering.

Voor meer info bezoek deze link : https://www.salland.nl/