Solo Start
Image default
Bedrijven

Een perfect camera systeem voor vrachtwagens

Het is belangrijk om veilig deel te nemen aan het verkeer, in een vrachtwagen kan dit moeilijker zijn omdat je door de grootte van het voertuig minder zicht hebt in bepaalde hoeken. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem, de orlaco camera.

Dit merk werkt samen met bedrijven wereldwijd om de monitoring van de camera’s te optimaliseren. De camera’s worden met de hoogste kwaliteit ontwikkelt en geproduceerd om het rijden zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bent u van plan een achteruitrijcamera vrachtwachten te kopen, dan kan dit artikel het laatste stapje voor u zijn. Het merk heeft al gezorgd voor verschillende zichtoplossingen.

De camera van orlaco bezit over een corner eye, hierdoor zijn de zijspiegels niet meer nodig. Dode hoeken die zich bevinden aan de hoeken en de zijkanten van je auto zijn vanaf nu geen probleem meer, je brengt ze zo in zicht op je monitor. Ook krijg je hierdoor voetgangers en fietsers goed in beeld en manoeuvreer je je zo door het verkeer. Ook de mirror eye van de camera is erg handig, het is een innovatief systeem wat de zijspiegels op een vrachtwagen vervangt. Ook zorgen deze camera’s voor het besparen van brandstof.

De camera’s voor achter op je vrachtwagen zorgen ervoor dat je een goed overzicht hebt over wat er achter je gebeurd. Zodra je je vrachtwagen in zijn achteruit zet schakelt de monitor automatisch naar de camera achterop de vrachtwagen. Dit kun je natuurlijk altijd handmatig bedienen maar wanneer je het onverwachts nodig hebt schiet de camera je te hulp. Het aanschaffen van zo’n camera maakt je deelname aan het verkeer een stuk veiliger, uit onderzoeken blijkt dat het aantal ongelukken met vrachtwagens flink is afgenomen sinds er meer gebruik wordt gemaakt van deze achteruitrijcamera’s. Heb jij interesse in een achteruitrijcamera en wil je een handje bijdragen aan de veiligheid van het verkeer? Neem dan een kijkje op www.vanzwitserland.nl

Voor meer info bezoek deze link : http://www.vanzwitserland.nl