Rebuss Recherchebureau inschakelen

      Reacties uitgeschakeld voor Rebuss Recherchebureau inschakelen

Heeft u helaas te maken met een probleem waarvoor u graag een rechercheur (privé detective) zou inzetten? Als u dit overweegt in verband met de ernst van de zaak, dan kunt u terecht bij Rebuss Recherchebureau. Rebuss staat voor Recherchebureau Smits & Schmidt en helpt u maar al te graag aan bruikbare informatie of een directe oplossing voor uw probleem. Als u graag een onderzoek wilt laten uitvoeren door een professionele en betrouwbare rechercheur, dan kunt u dat goed aan Rebuss overlaten.

Over Rebuss

Wat Rebuss Recherchebureau doet, is het zoeken naar een oplossing in het geval van fraude, diefstal of vermissing binnen een privé situatie of bedrijfskwestie. Zowel voor het laten onderzoeken van privézaken als voor bedrijfsrecherche kunt u dus bij Rebuss Recherchebureau terecht.

Uw privacy staat bij Rebuss altijd voorop en die wordt goed beschermd volgens de privacygedragscode van de autoriteit van persoonsgegevens en de AVG. Dit recherchebureau neemt dat erg strikt en is daardoor een door Justitie en Politie gecertificeerd recherchebureau dat in opdracht van klanten op zoek gaat naar waarheidsvinding.

Uw probleem is ons recherchevraagstuk

Hoe Rebuss u kan helpen? U kunt om heel veel redenen gebruik willen maken van Rebuss Recherchebureau. Zaken waar Rebuss vaak onderzoek naar doet en waarmee u bij Rebuss terecht kunt, zijn onder andere:

 • Afpersing/ chantage
 • Verzekeringsfraude;
 • Onrechtmatig ziekteverzuim;
 • Stalking
 • Pre-employment (eerdere werkgevers, diploma’s, referenties, etc.);
 • Bedrijfsdiefstal;
 • Alimentatieonderzoek
 • Onderzoek naar vermiste personen
 • Falsificatie & vervalsing;
 • Misbruik van eigendom en/of tijd in de Buitendienst;
 • Onderzoek bij bezorgdheid
 • Schending van overeenkomsten (o.a. relatiebeding/concurrentie);
 • Antecedenten (verleden, leefomgeving, financiële situatie, etc.).

Dit zijn zowel bedrijfsonderzoeken als privé onderzoeken. Op de website van Rebuss leest u meer over alle soorten onderzoeken die een privé detective van Rebuss voor u kan uitvoeren. Wilt u bijvoorbeeld via Rebuss een bedrijfsrecherche in Amsterdam inschakelen? Dan is dat geen enkel probleem. Rebuss is gevestigd in Zeist en opereert in de gehele wijde omgeving.

Rebuss als betrouwbare expert inzetten?

Wilt u Rebuss als uw recherchebureau inzetten voor het onderzoeken van een persoon of probleem waar u of uw bedrijf mee kampt? Aan Rebuss heeft u een hele betrouwbare partner op het gebied van opsporing. U kunt contact opnemen om een afspraak te maken of om eerst rustig informatie aan te vragen. Het is tevens mogelijk om u anoniem te melden.

Voor meer info bezoek deze link : https://www.rebuss.nl/