Solo Start
Image default
Vakantie

Met de camper door Europa

Met de camper door Europa

 

Heerlijke vrijheid op vakantie, dat bereik je met een camper. Het is natuurlijk een droom om mooie tochten te maken in je rijdende vakantiewoning. Wij geven je graag een aantal tips voor prachtige camperreizen binnen Europa.

 

Via Venetië naar Rome

 

Deze prachtige tocht voert je langs de meest prachtige delen van Italië. Je kunt altijd overnachten waar je zelf wilt en zelf bepalen waar je hoe lang blijft. Probeer een fietsendrager mee te nemen zodat je in de steden alles lekker te fiets kunt doen. De route is zo’n 780 km.

 

De Engelse kustroute

 

Engeland heeft vele honderden kilometers kust die je kunt ontdekken. Op deze route wachten je de meest prachtige verrassingen. Je kunt de route heel snel afgaan maar het is aan te raden om veel stops te maken bij de prachtige kustdorpjes die je tegen zult komen op je reis. De route is zo’n 865 km.

 

Noorwegen

 

Deze route start je in Oslo. Je reist in een grote cirkel door het onderste gedeelte van Noorwegen. Dit is een wijd uitgestrekt stuk land waar je heel veel in de leegte van het land zult reizen. De leegte is juist wat het zo adembenemend mooi maakt. Je bent bijna alleen maar in de woeste Noorse wildernis. Deze route is zo’n 3000 km.

 

Historisch Spanje

 

Deze route begin in Madrid en voert je langs veel prachtige historische plaatsen. Je komt langs vele kathedralen en overblijfselen uit vroegere eeuwen. In Spanje zijn er ook veel campings en camperplaatsen waar je gemakkelijk kunt overnachten. Deze route is zo’n 2500 km.

 

Zuidwest IJsland

 

IJsland is een ruw gebied waar heel veel natuur is. In de natuurparken vind je geisers, vulkanische meren, hete bronnen en woeste gebergten. IJsland heeft daardoor alle ingrediënten om jou een onvergetelijke campertocht te bezorgen. Een campertocht door IJsland kost je zo’n 8 dagen.

Een campertocht is natuurlijk geweldig. Zorg alleen wel dat je veilig op pad gaat. Een achteruitrijcamera set is daarbij zeker aan te raden. Vaak hebben de campers van tegenwoordig dit systeem al. Mocht dit niet zo zijn, is een achteruitrijcamera set kopen zeker aan te raden.

Voor meer info bezoek deze link : https://www.vanzwitserland.nl/